YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE PROGRAMI BAŞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE PROGRAMI BAŞLADIDeğişen eğitim sistemimizdeki yenilikleri takip etmek amacıyla, günümüzün vazgeçilmez unsurlarından biri olan yabancı dil eğitimine verdiği önemin göstergesi olarak Özel Seçkin İlköğretim Okulu’nda yoğunlaştırılmış İngilizce öğretim programı başlamıştır.

Bilişim teknolojileri destekli uygulanan program kapsamında, öğrenciler haftada 18 saat İngilizce eğitimi almaktadırlar.10+5+3 sistemiyle yapılan çalışmalarda 10 saat ana derste konuşmaya dayalı temel alan bilgilerini oluşturarak, 5 saatlik skills uygulamasında dört temel beceriye dayalı çalışmalar yapılmakta olup, 3 saatlik programda ise hafta sonu laboratuvar, sınıf içi oyun ve İngilizce drama etkinlikleri yapılmaktadır.

Temel eğitim dinleme-konuşma-okuma ve yazmayı hedef alan dört beceriden oluşmaktadır. Avrupa Birliği ortak müfredatını takip eden sistem, öğrenim sürecinin her anında çağımızın vazgeçilmezi olan bilgisayar ve internet kullanımı ile dil edinimini en üst düzeye çıkarmaktadır. Sınıf içi interaktif yayınlar ve on-line programlarla desteklenen müfredat, öğrencilerin evde on-line yaptığı LMS-ELT programı ile pekiştirilmektedir.

Yaptıkları çalışma ile ilgili olarak açıklama yapan Özel Seçkin İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Şenel “İngiltere Yaz Okulu, Kardeş Okul Projesi, Comenius Okul Ortaklığı Projesi ve Cambridge ESOL sınavları gibi birçok başarılı çalışmaya imza atmış bulunmaktayız. Yarı hazırlık sınıfları sistemiyle öğrencilerimizin yabancı dildeki başarısını daha da artırmayı hedefliyoruz.”dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
YOĞUNLAŞTIRILMIŞ İNGİLİZCE PROGRAMI BAŞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin