Yunusemre ’de hazırlıklar titizlikle devam ediyor

featured
Yunusemre ’de hazırlıklar titizlikle devam ediyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yunusemre Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Çerçi meclis toplantısında yaptığı konuşmada bu yıl kurulan güreş liginde Ege Bölgesini temsil eden tek er meydanında güreşlerin 18-19 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını belirterek çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi.

Yunusemre Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı, Millet Çarşısı Etkinlik Salonu ’nda yapıldı. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 23 madde görüşüldü. Toplantı sonrası gündemi değerlendiren Başkan Çerçi, meclis üyelerini bu yıl 8 ’incisi 19-20 Ağustos tarihinde Ortaköy Er Meydanı ’nda düzenlenecek Geleneksel Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerine davet etti.

Başkan Çerçi konuşmasında, “Bildiğiniz gibi bu yıl güreş ligi kuruldu. Yunusemre de bu ligde Ege ’yi temsil eden tek er meydanı olarak yer alıyor. Tesisimizle, ekibimizle çok başarılı organizasyonlara imza atacağız. Hazırlıklarımızı titizlikle yapıyoruz. 19 – 20 Ağustos ’ta güreşlerimiz olacak. 18 Ağustos ’ta de kortej yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Yaklaşık bin 500 sporcumuz katılacak. Bu ligin heyecan katacağını düşünüyoruz. İnanıyorum ki büyük bir seyirci katılımı olacak. Siz meclis üyelerimizi de bu güzel organizasyonumuza davet ediyorum” dedi.

Eylül ayı meclis toplantısının 5 Eylül Salı günü saat 18.00 ’de yapılması kararlaştırıldı.

Yunusemre ’de hazırlıklar titizlikle devam ediyor

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Yunusemre ’de hazırlıklar titizlikle devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin