Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti

featured
Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti, Şahinbey Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti

Şahinbey Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında, son kullanma tarihi geçmiş ve üretim sorunu olan ürünlere imha edilmek üzere el koydu.
Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş ve üretim sorunu olan 6 bin 287 adet gıda ürününe el koyarak imha etti.

“Halkımızın sağlığı ve huzuru için çalışıyoruz”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu zabıta ekiplerinin vatandaşın sağlığı için gece gündüz çalıştığını belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak zabıta ekiplerimizin denetimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemli. Zabıta ekiplerimizin yaptığı denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş 6 bin 287 çeşit ürüne imha edilmek üzere el konuldu. Bu ürünlerin bir kısmında üretim sıkıntısı bulunuyor. Şahinbey Belediyesi olarak 2020 yılı içerisinde 220 bin iş yeri denetledik. Bu yılda denetimlerimizi halkımızın sağlığı ve huzuru için sürdüreceğiz” dedi.  Şahinbey Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutan gıda denetimleri kapsamında, son kullanma tarihi geçmiş ve üretim sorunu olan ürünlere imha edilmek üzere el koydu.
Şahinbey Belediyesi Zabıta ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü ekipleri iş yerlerine yaptığı denetimler sonrasında son kullanma tarihi geçmiş ve üretim sorunu olan 6 bin 287 adet gıda ürününe el koyarak imha etti

Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti

Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zabıta Tarihi Geçmiş 6 Bin 287 Ürünü İmha Etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin