Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilgiç:” Kadınların ve Gençlerin Sesi olacağım”

featured
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilgiç:" Kadınların ve Gençlerin Sesi olacağım"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilgiç:” Kadınların ve Gençlerin Sesi olacağım”

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç, mecliste kadınların ve gençlerin sesi olacağını ve haklarını sonuna kadar savunacağını söyledi. “Kadınlarımızın, gençlerimizin ve toplumun sorunlarını mecliste gür bir sesle dile getireceğim. Bunun içinde halkımızın desteklerini bekliyorum” dedi.

Çalışkan birisi olduğunu sözlerine ekleyen Bilgiç, “Çalışkan toplumlar ve insanlar ileriye gidebilir. İki yıldan beri saha da etkin bir şekilde çalışarak, elimizden geldiği kadar toplumun farklı kesimlerine temas etmeye ve onlarla iletişime geçmeye çalıştım. Milletvekili olduğumda da isteyen herkes bana rahat bir şekilde ulaşabilecek. Adaleti mecliste, sokakta kısacası her yerde savunacağım. Mecliste, STK’larda ve siyasette kadınların ve gençlerin sayısının artması gerekiyor. Seçimlere az bir zaman kaldı. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın sandığa sahip sorumluluğunu bulunuyor. O yüzden irademizi sandığa yansıtalım ve oylarımızı sonuna kadar koruyalım” açıklamasında bulundu.

“21 yüzyılda olmamıza rağmen maalesef Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde yaşayan kadınlar erkekler ile aynı haklara sahip değil” diyen Bilgiç, “Örneğin; boşanma aşamasında erkek rahat bir şekilde boşanabilirken kadın erkek gibi rahat boşanamıyor. Çünkü kadının ailesine karşı sorumlulukları devam ediyor ya da ‘Boşandıktan sonra sana ne derler’ şeklinde baskılara maruz kalıyorlar. Bu toplumun her alanında böyle. Siyasette kadın olmak gerçekten çok zor ve siyaset arenasında erkekler ile eşit şartlarda yarıştığımızı söyleyemeyiz. Birçok konuda erkeklerden daha başarılı olan kadınların daha fazla desteklenmesi ve önündeki engellerin kaldırılması gerekiyor” ifadelreine yer verdi.

Saha çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade eden Bilgiç, “Saha da etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaf ve halkımızın yanı sıra Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettik ve ziyaretlerden çok olumlu dönüşler aldık. Gösterilen bu ilgi ve teveccüh beni çok mutlu etti. Dolayısıyla kendimizi tüm topluma ve Gaziantep halkına daha borçlu hissediyorum” şeklinde konuştu.

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Gizem Büşra Bilgiç, liyakate çok önem verdiğinin altını çizdi, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Liyakatin olmadığı toplumlar gelişemez, gelişemeyen toplumlar ise yeni bir şeyler üretemez. Torpil döngüsünü kırmalıyız. Eğer torpil döngüsünü kırmaz isek üniversite, yüksek lisans ve kalifiyeli elemanlar yurt dışına gitmeye devam edecek. Ayrıca Gaziantep’i her ne kadar bir bütün olarak ele alıp değerlendirsek bile her ilçenin, her kesimin ve her insanın kendine özel sorunları bulunuyor. Gördüğümüz sorunlar ile esnafın veya halkın yaşadığı sorunlar bambaşka. O yüzden her ilçenin sorunlarını not alıyoruz. Bu sorunların çözümü için mücadele edeceğiz.”

Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilgiç:" Kadınların ve Gençlerin Sesi olacağım"

 

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zafer Partisi Gaziantep Milletvekili Adayı Bilgiç:” Kadınların ve Gençlerin Sesi olacağım”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin