Zirve Üniversitesi Rektörü Yeni Öğrencilerini Karşıladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zirve Üniversitesi Rektörü Yeni Öğrencilerini KarşıladıEn çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alan Zirve Üniversitesi’nde kayıt günleri başladı. Zirve Üniversitesi akademik ve idari personelinin tam kadro yer aldığı kayıt günlerine gelen öğrencileri Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa bizzat karşıladı.

Tüm İllerimizin Tercihi Zirve Oldu

Özellikle çevre iller tarafından yoğun talep gören Zirve Üniversitesi, İstanbul, İzmir, Ankara, Gaziantep, Malatya, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Osmaniye, Adana, Hatay, İçel, Aksaray, Adıyaman, Mardin gibi pek çok şehirden öğrencilerini karşıladı.

Kurulduğu günden bu yana hızla büyüyen başarı çizgisini her geçen gün yükselten Zirve Üniversitesi’ne 2013 – 2014 Eğitim Öğretim yılında kayıt yaptıracak 1409 öğrenci üniversitelerine ilk adımlarını attı.

Öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oluyoruz

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “Zirve Üniversitesi’nin en çok tercih edilen üniversiteler arasında yer alması hem üniversitemiz için hem de Gaziantep için büyük bir başarıdır. Sözel ve sayısal alanda Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz Zirve’nin başarısını bir kez daha gösterdi. Kayıt günlerimizin ilk günden bu kadar yoğun geçmesi bizi mutlu ediyor. Yeni öğrencilerimizin heyecanlarına ortak oluyoruz. Zirve Ailesine yeni katılan öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zirve Üniversitesi Rektörü Yeni Öğrencilerini Karşıladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin