Zorlu Enerji abonelerinden memnuniyet karnesine yüksek not

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geleceğin enerji şirketi olma vizyonu doğrultusunda abonelerine sürdürülebilir ve yenilikçi hizmetler sunarak iş yapış modelini güvene dayalı ilişkiler kurmak üzerine geliştiren Zorlu Enerji’nin, Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde faaliyet yürüten Elektrik Perakende Satış Şirketi OEPSAŞ (Osmangazi Elektrik Perakende Satış AŞ), geçtiğimiz yıl 388 bin kişiyle yapılan görüşmeler sonrasında memnuniyet anketine katılanlarla gerçekleştirdiği Çağrı Merkezi Memnuniyet Anketi araştırması sonuçlarında yüzleri güldürdü. Zorlu Enerji Elektrik Perakende Satış Şirketi çağrı merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Çağrı Merkezi Memnuniyet Anketi’nde abonelerin memnuniyet oranı yüzde 92 olarak gerçekleşti.

Aboneler aldıkları hizmetten memnun kaldı

Şirketin hizmet verdiği illeri kapsayan ankette, en yüksek katılım sağlayan Eskişehir aboneleri, aynı zamanda yüzde 93 memnuniyet oranı ile aldıkları hizmetten en çok memnuniyet duyan il oldu. Eskişehir’i yüzde 92 memnuniyet oranı ile Bilecik, yüzde 91 ile Afyonkarahisar ve Uşak, yüzde 90 memnuniyet oranı ile de Kütahya takip etti.

Zorlu Enerji Çağrı Merkezi, ödüllerin merkezi oldu

Şirketin çağrı merkezi, dünyanın en iyi işverenlerinin ve insan kaynakları uzmanlarının ödüllendirildiği global ödül programı 16. Stevie Awards ‘Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri’nde ‘Yılın İletişim Merkezi’ seçilirken 7. A.C.E (Achievement in Customer Excellence) Awards’da da Enerji Perakende kategorisinde dördüncü kez Mükemmel Müşteri Memnuniyet Başarı Ödülü’nün de sahibi oldu. Şirketin çağrı merkezinin yanı sıra Türkiye’nin müşteri memnuniyetini ölçen il ve tek platformu Şikayetvar Platformu tarafından düzenlenen ödül programında sektöründe şikayetlere en hızlı ve etkin çözümle dönüş yapan şirket olarak ‘Diamond‘ ödülüne layık görüldü.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Zorlu Enerji abonelerinden memnuniyet karnesine yüksek not

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin