ZÜSEM Trafik Polislerine Seminer Verdi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZÜSEM Trafik Polislerine Seminer Verdi Zirve Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZÜSEM), Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü trafik personellerine seminer düzenledi.

Zirve Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen Seminer 2 gün sürdü.

Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl tarafından verilen Halkla İlişkiler ve İletişim Seminerine, Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürü  4. Sınıf Emniyet Müdürü Ali Çetin ve Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdür Yardımcısı  4. Sınıf Emniyet Müdürü Tuncay Şimşek’in yanı sıra Gaziantep’te hizmet veren 306 trafik polisi ve amiri katıldı.

Gaziantep İl Emniyet Müdür Yardımcısı Behçet Şüküroğlu, vatandaşlarla emniyet yetkilileri arasındaki iletişimin önemli olduğunu belirterek, “Emniyet mensubu arkadaşlarımızın çoğu alanda çalıştıkları için vatandaşlarımızla doğrudan iletişim halindeler. Vatandaşlarımızı daha iyi anlayabilmek ve daha iyi iletişim kurabilmek için verilen seminerin amacına ulaşacağını düşünüyoruz. Vatandaşlarımızı anlayabilmek için empati kurmaya çalışıyoruz. Onları da bizleri anlayabilmesi empati kurabilmesi için bizler de vatandaşlarımıza çeşitli seminerler düzenliyoruz.” dedi.

ZÜSEM Trafik Polislerine Seminer Verdi
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ZÜSEM Trafik Polislerine Seminer Verdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin