AK Parti Gaziantep İlçe Belediye başkanları belli oldu

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep İlçe Belediye başkanları belli olduAK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, Ankara’da açıklanan  AK Parti Gaziantep İlçe Belediye Başkan adaylarının Gaziantep’e hayırlı olmasını diledi.

Uzer,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından Ankara Genel Merkez’in de düzenlenen toplantıyla aralarında Gaziantep’in de bulunduğu 13 ilin ilçe belediye başkan adaylarının açıklandığını kaydetti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak eski ASP Bakanı ve Gaziantep Milletvekili Fatma Şahin’in aday gösterilmesinin ardından Şahinbey İlçesi’ne de Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkâmil İlçesi’ne de  Rıdvan Fadıloğlu  ile seçime gireceklerini kaydeden Uzer, “Oğuzeli:  Süleyman Akgün

Nizip: Hacı Fevzi Akdoğan, İslahiye: Kemal Vural, Yavuzeli: Mustafa Kemal Sakaroğlu, Araban: Mehmet Özdemir, Nurdağı: Mehmet Yıldırır, Karkamış: Nuh Kocaaslan ile yolumuza devam edeceğiz ”dedi.

Adaylara ve aday adaylarına çağrıda bulunmak istediğini belirten Uzer, “Gelin 30 Mart seçimlerinde AK Parti olarak en önemli başarıları ortaya koyabilmek için ‘birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için’ şuuruyla çalışalım. Gaziantep’te bütün ilçeleri alarak oy patlaması yapacağız” diye konuştu. Aday yapılmayanların partinin çok kıymetli mensupları olduğunu ve onlardan her zaman yararlanmak istediklerini söyleyen Uzer, “İleriki noktalarda da onlar bizim kendilerinden istifade edecek kardeşlerimizdir ve onlarla güç bulduk, bundan sonra da güç bulmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Gaziantep İlçe Belediye başkanları belli oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin