Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden tasarruf hamlesi

featured
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nden tasarruf hamlesi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden tasarruf hamlesi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tasarruf tedbirleri kapsamında genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerine tahsis edilen tüm araçları geri çekti.

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK AÇIKLAMIŞTI

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in kamuda tasarruf önlemleri kapsamında araç ve bina alımlarının ve servis hizmetine sınırlandırma geleceğini açıklamıştı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, geçtiğimiz günlerde kamuda alınacak tasarruf önlemlerine yönelik yaptığı açıklamada:
“Kamudaki servis hizmetine sınırlama getirilecek. Zorunlu olan servis hizmeti dışında kullanım olmayacak. Kamuda araç tasarrufu en çok önem verdiğimiz konulardan biri. Yeni araç alınmasına yönelik talepler geldiğinde, titiz bir inceleme yapılıyor. ‘Öncelikle ellerindeki mevcut araçları satın, yerine o zaman yenisini alın’ diyoruz. Yenisi alınacaksa da yerli otomobil ve TOGG şartı var” ifadelerini kullanmıştı.

“TASARRUF TEDBİRLERİNDE YENİ HAMLELER BEKLENİYOR”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin’de tasarruf hamlesi yaparak, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve şube müdürlerine tahsis edilen tüm araçları geri çekti. Şahin’in  tasarruf tedbirleri kapsamında alınacak yeni kararları yakın bir zamanda açıklanması bekleniyor.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

 

2
mutlu
Mutlu
13
kahkaha
Kahkaha
2
_a_rm_
Şaşırmış
1
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
2
a_l_yorum
Ağlıyorum
3
sinirli
Sinirli
16
alk_
Alkış
3
be_enmedim
Beğenmedim
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden tasarruf hamlesi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin