“ŞAFAK 84”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“ŞAFAK 84”ŞAHİN, MHP TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, MHP Gaziantep il teşkilatını, MHP İl Binasında ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, MHP Gaziantep il teşkilatı, MHP Şehitkâmil, Şahinbey ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarıyla bir araya geldi. Başkan adayları tarafından ortak akıl ön plana çıkarılırken, Gaziantep’in menfaatlerinin her şeyin önünde geleceği vurgusu yapıldı.

“SAHADA TEK OLMAKTAN MEMNUNDUK”

Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin; Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin’in il teşkilatını ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yerel seçinler de aday belirleme sürecinde erken davranan MHP adayı Erzin “Sahada tek olmaktan memnunduk” diyerek atıfta bulununca salonda espri konusu oldu. Erzin; “ Sayın Fatma Şahin’in uzlaşmacı ve kavgadan uzak tavrını hepimiz biliyoruz. Gaziantep siyasetini diğer illerden ayıran en önemli özelliklerden birisinin de bunun olduğunu biliyoruz ve görüyoruz. Ak Parti, MHP ve CHP Gaziantep teşkilatı, Gaziantep’in menfaatleri gündeme geldiğinde sürekli olarak uzlaşı içerisinde olmuştur. 7 Ekim 2012 tarihinde MHP Gaziantep İl Teşkilatında yapılan kongre sonucunda da biz bu kültürün yerleşmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Mahalle seçim çalışmaları da bugün itibariyle seviyeli bir şekilde devam ediyor, biz 2 Kasım 2012 tarihi itibariyle adaylarımızı belirleyerek alana erken inmenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Alanda yalnız olmak aslında bizi mutlu ediyor. Ancak diğer partiler de adaylarını açıkladı ve bugünden sonra heyecanın daha yüksek olacağı günler yaşayacağız. Gazi şehrimiz için hayırlısı neyse, kimler hayırlı hizmetler yapacaksa Mevla’m bu seçimlerde onları muvaffak eylesin. Seçim sabahı sandıklar kurulduğunda bütün siyasi partiler sıfır oyla başlıyor ve halkımızın takdiri sandıklara yansıyor. Elbette ki biz bu takdirin MHP yönünde olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ancak bu gayreti seviyeyi düşürmeden yapacağız. Hiçbir rakip adayın kişiliğine ve şahsına karşı çirkin hareketler içerecek oluşumun içerisinde olmayacağız, MHP’ye yakışır bir seçim çalışması içerisinde olacağız” dedi.

“ŞAFAK 84”ANKARA’DA Kİ BAŞARIYI, GAZİANTEP’E

TAŞIMAK İSTİYORUZ

Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Fatma Şahin; yeni dönemin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu ve ortak aklın Gaziantep’e getirilerinin ne kadar çok olduğuna işaret etti.

Şahin, şafak 84 diyerek şu ifadeleri kullandı; “Biz Mustafa Erzin başkanımın il başkanlığı döneminde de ortak aklı çalıştırıp bu şehrin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onun için çalıştık. Zaten bir araya gelmeyi başarabildiğiniz zaman birçok şeyi başarmış oluyorsunuz. Aslında burada kazanan hep Gaziantep oldu ve diğer 80 şehre örnek bir çalışma içerisinde olduk. Demokrasi faziletli insanların işidir ve demokrasiye hepimizin hazmetmesi gerekiyor. Halkımızın tercihine saygı göstererek bizler daha iyi neler yapabiliriz onun arayışı içerisinde olmamız gerekiyor. Ben şehrimizin ilk kadın milletvekili olarak bütün hemşerilerimi her zaman arkamda gördüm, bana desteklerini esirgemediler. Bölgenin ilk kadın bakanı olduğumda da her kesimden çok ciddi destekler aldım. Bakanlığın içini doldurabilmeniz için arkanızın sağlam olması, hemşerilerinizin yanınızda olması gerekiyor ve biz bunu hep birlikte başardık. Her şey gelip geçici, makamlar gelip geçiyor, dün bakandık bugün değiliz, mesele olduğunuz süreç içerisinde ne yaptığınızdır. Bu makamların içini doldurabilmek ve bittiğinde de güzel eserler bırakıp hayırla yad edilmek önemlidir. Bakanlığım döneminde MHP ve CHP’nin çok ciddi desteklerini alarak güzel yasalar çıkardık. Özellikle şehit aileleri ve gazilerle ilgili çok ciddi yapısal reformları hep birlikte hayata geçirdik. Ben göreve başladığımda Genel Kurmay Başkanımızın bana vermiş olduğu bir rapor vardı ve görevimi bırakırken beni arayarak, size vermiş olduğumuz raporun %85’ini bitirmiş olarak gidiyorsunuz, size teşekkür etmek istiyorum dedi. Ben bunu parlamento da MHP ve CHP’nin destekleri ile başardım. Bir araya gelip oturup ortak akılla konuşabilirsek bu ülkenin sorunlarını çok güzel bir şekilde halledebiliyoruz. Bize düşen şey hizmette ve hayırda yarışmaktır. Ankara’da yaşamış olduğumuz başarıyı Gaziantep’e taşımak istiyoruz”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ŞAFAK 84”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin