“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ÖNCE İNSAN”

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ÖNCE İNSAN”Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gelecekte ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacak gençlere alternatifler sunulması gerektiğini söyledi.

Şahin, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin ‘Spor Kültürü Eğitimi’ çerçevesinde öğrencilere verilen eğitimde gençlere yönelik mesajlar verdi. Şahin, belediye olarak yönetim anlayışlarının önce insan üzerine olduğunu ifade ederek, “Bizim yönetim anlayışımız önce insan. Ama iyi bir insanın yetişmesi için de onun alt yapısı olan çocuk geliyor. Çocuklarımıza doğuştan itibaren, her alanda yanlarında olmak istiyoruz. Sosyal devlet ve sosyal belediyecilik anlayış ile onlara destek olmak istiyoruz. Bunun için Olimpiyat Komitesi ile güçlerimizi birleştirdik ve sizlerin yanında olduk.” dedi.

Her gencin spora yönelik bir kabiliyetinin ve eğiliminin olduğunu vurgulayan Şahin, bazı öğrencinin futbola, bazı öğrencinin basketbola, bazısının ise masa tenise yönelebileceğini dile getirdi.

Spor ile uğraşan bir çocuğun ruhen ve bedenen geliştiğini ifade eden Başkan Şahin, “Önemli olan sizin bu gelişiminizi ve kabiliyetiniz fark edip ortaya çıkarmanızdır. Bizler de sosyal belediyecilik adına sizlere bu doğrultuda yardımcı olmaktır. Bu görevi yerine getirmek için de bütün gücümüzle uğraşıyoruz.” diye konuştu.

Çocukların her alanda iyi eğitim alması ve bilinçlenmesi gerektiğini belirten Şahin, “Bunun için sağlıklı beslenmemiz lazım. Çevre dostu olmamız gerekiyor. Sporu hayatımızın bir parçası haline getirmemiz gerekiyor. Biz her şeyi sizin mutluluğunuz ve geleceğiniz için yapıyoruz. Muhteşem bir ülke ve şehir istiyorsak muhteşem çocuklar yetiştirmemiz gerekiyor. Ülkeye ve şehre yapılan yatırımlar önemli. Ama her yatırımın çocuklar için olduğunu biliyoruz.” değerlendirmesini yaptı.

Program çerçevesinde çeşitli okullardan katılan öğrencilere sporun bilinci ve gelişimi ile ilgili bir sunum yapıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“YÖNETİM ANLAYIŞIMIZ ÖNCE İNSAN”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin