13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşmaları Gaziantep’te!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye’de uluslararası öğrenciler üzerine çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’nun (UDEF), “Dünya ile Buluş” temasıyla gerçekleştireceği 13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşması Etkinlikleri Final Programı Gaziantep’te online düzenlenecek.

UDEF tarafından geleneksel olarak yapılan Türkiye’de okuyan uluslararası öğrencileri buluşturan ve bu yıl “Dünya ile Buluş” sloganıyla organize edilen 13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşmaları Etkinliği Final Programı Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gaziantep’te gerçekleşecek. Güney Kore’den ABD’ye, Kırgızistan’dan Filistin’e, Arnavutluk’tan Tanzanya’ya varıncaya kadar birçok ülkeden canlı bağlantıların olacağı, 07 Kasım Cumartesi Günü saat 12.00’da Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek final programına, tensipleri halinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılması bekleniyor. 203 ülkeden 200 bini aşkın uluslararası öğrenciye ev sahipliği yapan Türkiye’de kendi ülkelerinin kültürel renkleriyle bambaşka bir mozaik oluşturulması hedefleniyor.

13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşması Etkinlikleri Final Programı’nda, Kuran-ı Kerim Tilaveti, uluslararası öğrenci konuşmaları yapılacak. Yurtiçi dernek ve örgütlerle canlı bağlantıların yapılacağı etkinlik, Endonezya ve Arnavutluk Dans Ekipleri’nin sahne performansıyla devam edecek. Yurtdışı bağlantılarla devam edecek program, protokol konuşmaları ve çekilişle sürecek.

13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşmaları Gaziantep'te!
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
13’üncü Uluslararası Öğrenci Buluşmaları Gaziantep’te!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin