Reklam
  1. Haberler
  2. Son Dakika
  3. MHP’li Feti Yıldız’dan “Terörsüz Türkiye” Açıklaması: “Hiçbir Mehmetçiğimizin Burnu Kanamadı”

MHP’li Feti Yıldız’dan “Terörsüz Türkiye” Açıklaması: “Hiçbir Mehmetçiğimizin Burnu Kanamadı”

featured
MHP’li Feti Yıldız’dan "Terörsüz Türkiye" Açıklaması: "Hiçbir Mehmetçiğimizin Burnu Kanamadı"
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP’li Feti Yıldız’dan “Terörsüz Türkiye” Açıklaması: “Hiçbir Mehmetçiğimizin Burnu Kanamadı”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli’nin başlattığı çağrının ardından geçen süreci değerlendirerek, Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Teklifi’nin TBMM’de kabul edilmesini beklediklerini ifade etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024 tarihindeki tarihi çağrısının üzerinden 655 gün geçtiğini belirterek “Terörsüz Türkiye Süreci”ne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Hiçbir Maddi Değerle Ölçülemez”

Reklam

Geride kalan süreçte elde edilen huzur ortamına dikkat çeken Feti Yıldız, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Bugün tarihi bir gün. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin 22 Ekim 2024 tarihinde yapmış olduğu tarihi çağrının üzerinden 655 gün geçti. Bu süre zarfında çok şükür bir Mehmetçiğimizin dahi burnu kanamamış, yuvalara yeni ateşler düşmemiştir. Bu hakikat, dünyadaki hiçbir maddi değerle ölçülemez.”

Devlet Politikası ve Kurumsal Emek

Sürecin kararlılıkla yürütüldüğünü vurgulayan Yıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iradesiyle konunun bir devlet politikası haline geldiğini belirtti. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un sürece değerli katkılar sunduğunu ve büyük emek harcadığını ifade eden Yıldız; Millî Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu üyelerine de özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“Ülkemize ve Milletimize Hayırlar Getirmesini Diliyoruz”

Kanun teklifinin yapıcı eleştirilerle olgunlaştığını belirten Feti Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kanun teklifinin görüşülmesi sırasında eleştirileriyle katkı sunan tüm milletvekillerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. TBMM’de nitelikli bir çoğunlukla kabul edilmesini beklediğimiz Millî Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun’un ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyoruz.”

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler

Haber Merkezi – NARKOZ HABER

MHP’li Feti Yıldız’dan “Terörsüz Türkiye” Açıklaması: “Hiçbir Mehmetçiğimizin Burnu Kanamadı”
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Mahmood Coffee
Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.