2015-2016 Eğitim Öğretim yılı başladı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, “Okulumuz herkesin eğitim görmek istediği bir kurum haline gelmiştir” dedi.

Toklucu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, yeni bir akademik yıla başlamanın sevicini ve heyecanını bir arada yaşadıklarını söyledi.

“Okulumuzda, öğrencilerimize gelecekte tercih edilecek olumlu özelliklerle donatılmış bireyler olabilmeleri için yeni sistemler, programlar geliştirerek çağın gereklerine uygun gördüklerimizi araştırarak uygulamalar yapmaktayız” diyen Toklucu, şöyle devam etti:

“Gelişmiş ülkelerde en önemli unsur, bilgi sahibi, iyi yetişmiş insan gücüdür. Adı pek çok başarı haberleriyle anılan okulumuzda da bu önemli amaca ulaşmak için her türlü teknolojik donanım ve yetkin öğretmen kadrosu var. Özel Sanko Okulları’nın, herkesin eğitim görmek istediği kurum haline gelmesi, daha idealist duygularla görev yapmamızda etken olmuştur. İdealist duygularla, sevgiyle, hoşgörüyle, büyük şevkle, heyecanla ve her gün öğrencilerimize yeni bilgiler, değerler katma çabasındayız.

Sevgili öğrencilerimizin de bu okulun mensubu olma bilincine varmış olmaları gerekir. Sorumsuzluğa, başarısızlığa, tembelliğe, boş vermişliğe yer olmadığını bilerek planlı, programlı çalışmalar yapmaları, hedeflerinin olması, bu hedeflere ulaşmak ve donanımlarını artırmak için çaba harcamaları çok büyük önem taşıyor. Bu konuda öğrencilerime güveniyorum.”

Öğrenci velilerine de seslenen Toklucu, “Akademik donanımlarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve yeteneklerine göre sanatsal ve sportif becerilerle donatılmış, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, milli, manevi değerlerini özümseyen, koruyan, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan ‘bütün insan’ yetiştirme çabamıza değerli velilerimizin şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlayacaklarını bilmek bizleri çok mutlu ediyor” diye konuştu.

Toklucu, 2015-2016 eğitim öğretim yılının sağlıkla, mutlulukla, huzurla ve başarılarla dolu bir yıl olarak tamamlanmasını dileyerek, sözlerini tamamladı.

Özel Sanko Okulları 2014-2015 yılı mezunlarından Umut Örs ise konuşmasında, akademik donanımın yanı sıra sanatsal ve sportif faaliyetlerle de kendini pek çok alanda geliştirdiğini kaydetti.

Yükseköğrenimini Sanko Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaptığına vurgu yapan Örs, “Sanko ailesinden ayrılmamış oldum. Bundan gurur duydum. Başarıya ulaşmak için gereken olanaklar Özel Sanko Okulları’nda var. Bu olanakları kullanmak tamamen öğrencilerin elinde” ifadelerini kullandı.

Toklucu, konuşmaların ardından Özel Sanko Ortaokulu öğrencisiyken 2015 TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan ve Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi’ne en yüksek puanla giren Umut Serindağ’ı ödüllendirdi.

Törende, robot Nao’nun,  öğrencilere mesajlar içeren konuşması da büyük ilgi gördü. Heyecanlı olduğunu anlatan Nao, yeni eğitim öğretim yılı için iyi dileklerde bulundu. 8. ve 12. sınıf öğrencilerine sınavlarda başarılar dileyen Nao, Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar” sözünü hatırlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
2015-2016 Eğitim Öğretim yılı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin