2024 seçimlerinin en şanslı adayı Fatma Şahin

featured
2024 seçimlerinin en şanslı adayı Fatma Şahin
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 seçimlerinin en şanslı adayı Fatma Şahin

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Fatma Şahin’in 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin en şanslı adayı.

Gaziantep’te 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Fatma Şahin’in karşısına güçlü bir rakip çıkaramaması karşısında seçmen Fatma Şahin’in rakipsiz olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Son olarak CHP Gaziantep İl Başkanının istifası ile yaşanan süreçte ana muhalefet partisi CHP’nin kendi içinde kriz çözüm arayışları, yerel seçim çalışmalarının aksaması  mevcut başkan Fatma Şahin’i iyice rakipsiz hale getirdi. Bu durum 2024 yılının en şanslı adayının Fatma Şahin olduğu yorumlarına neden oldu

Şahin, şimdiden 31 Mart sonrası için çalışmalarına başladı.

Ak Partinin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve mevcut başkan Fatma Şahin, karşısında güçlü bir aday olmamasına rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Rakipsiz, mevcut başkan Fatma Şahin, yapmış olduğu ziyaretlerde 31 Mart sonrasının planlarını ve projelerini anlatmaya başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı için en önemli rakiplerinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il teşkilatında yaşanan sorunlar nedeniyle mevcut başkan Fatma Şahin adeta rakipsizliğini ve galibiyetini ilan ederken CHP Gaziantep İl Başkanı Reis Reisoğlu da istifa etti.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
2024 seçimlerinin en şanslı adayı Fatma Şahin

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin