45 Yaş Üstü Çalışan Mutsuz

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edenred’in 14 ülkede yaptığı araştırmada Türk çalışanlar sabit ücretinden memnun olmayanlar arasında ilk sırada yer aldı.

Türkiye dahil 42 ülkede çalışanların satın alma gücünü; kurumların da verimliliğini arttırmaya yönelik çözümler sunan Edenred’in (bilinen adıyla Ticket) IPSOS araştırma şirketiyle gerçekleştirdiği 14 ülkeyi kapsayan çalışma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu.

Türkiye’de 500.000’den fazla çalışana yemek kartı, yemek ve hediye kuponu gibi hizmetler veren Edenred’in IPSOS’la gerçekleştirdiği ‘Avrupa’da çalışanların mutluluğu ve motivasyonu’ konulu araştırma, 14 Avrupa ülkesinde, toplamda 13.600 çalışanla (Türkiye’de 800) gerçekleştirildi.

800 Türk çalışanın (18 yaş ve üzeri, zanaatkar, tüccar, serbest meslek sahibi, çiftçi/yetiştirici olmayan) katıldığı araştırmaya göre; Türkiye’li çalışanların satın alma güçlerinden memnun olanların oranı %39. Bu konuda memnuniyetsizliği en fazla olanlar %68’le 45 yaş ve üstü çalışanlar. Bu grubu %64’le özel sektör çalışanları takip ediyor. Gıda maddelerine ayrılmış satın alma gücünden memnun olmayanlar ise %55’le yine 45 yaş üstü çalışanlardan oluşuyor. Bu konuda memnuniyetsizlik belirtmeyenler ise %67 ile yöneticiler… Araştırmaya göre 45 yaş üstü Türk çalışanlar sabit ücretinden memnun olmayanlar arasında da ilk sırada.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
45 Yaş Üstü Çalışan Mutsuz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin