8 YIL ARADAN SONRA ÜLKÜ OCAKLARINDA AÇILIŞ HEYECANI!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

8 YIL ARADAN SONRA ÜLKÜ OCAKLARINDA AÇILIŞ HEYECANI!Gaziantep’te sekiz yıl önce genel merkez kararıyla kapatılan Ülkü Ocakları düzenlenen görkemli törenle yeniden açıldı. Mehteran gösterisiyle başlayan açılış İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam etti.

Şehitkâmil Ülkü Ocakları açılışına eski MHP Milletvekili Mehmet Ay, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, MHP Gaziantep İl Başkanı A. Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Doğan, Ülkü Ocakları çevre il ve ilçe başkanları, Kadın Kolları Başkanı Bedriye Merve Tanrıöver, çok sayıda partili katıldı.

Sekiz yıl aradan sonra yeniden hizmete giren Şehitkâmil Ülkü Ocakları görkemli bir törenle yeniden açıldı. Açılışta konuşma yapan Gaziantep Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Doğan;”kendisini eski ülkücü diye tanımlayan bazı kişilerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üç hilal bayrağı açtıklarını belirterek ülkücünün eskisi veya yenisinin olmayacağını, ülkücünün her zaman ülkücü olduğunu söyledi.

ŞEHİTKÂMİLLER, ŞAHİNBEYLER, BAŞBUĞLARIN YETİŞMESİ İÇİN ÜLKÜ OCAKLARI ŞART

8 YIL ARADAN SONRA ÜLKÜ OCAKLARINDA AÇILIŞ HEYECANI!Doğan; “ Bundan sekiz yıl önce ülkü ocakları ilçe teşkilatlarımız kapanmıştı. Biz göreve geldiğimizde ilk işimizin ülkü ocaklarını tekrar faaliyete geçirmek olduğunu söylemiştik. Cenab-ı Allah bize nasip etti ve bir buçuk yıl içerisinde 3. Ocağımızı da açtık. Çünkü Şehitkâmillerin, Şahinbeylerin, Başbuğların yetişmesi için ülkü ocaklarının olması gerekiyor. Açılımdan sorumlu Başbakan Yardımcısı dün Ülkü Ocakları olarak Kerkük’e yaptığımız yardımların yerine teslim edildiğini söyledi. Ben o gün orada ne Atalay’ı ne de Başbakan Erdoğan’ı gördüm, orada sadece yalnız bozkurt Olcay’ı gördüm. Bunlar ne zaman sıkışsa ülkücünün ipine sarılıyorlar, milliyetçilikten dem vuruyorlar. Ülkücüler bizim kardeşimiz diyorlar ancak biz milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla kardeş olamayız. Türk Milletini paramparça etmeye çalışanlarla yol arkadaşı olamayız. Genel Başkanımız ve Başbuğumuzdan başka hiç kimseyi tanımıyoruz. Siz gidin Barzani’yle, Abdullah Öcalan ile kol kola verin. Bizler burada Türk Milliyetçileriyle, Vatanseverlerle, Ülkücülerle omuz omuza vererek gerekirse Anadolu’yu yeniden fethe hazırlanacağız” dedi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

8 YIL ARADAN SONRA ÜLKÜ OCAKLARINDA AÇILIŞ HEYECANI!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
8 YIL ARADAN SONRA ÜLKÜ OCAKLARINDA AÇILIŞ HEYECANI!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin