Gaziantep’te Korku Dolu Anlar: İstinat Duvarı Kağıt Gibi Çöktü!
Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yoğun yağışa dayanamayan bir sitenin istinat duvarı büyük bir gürültüyle yıkıldı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken, facianın eşiğinden dönüldü.
Şahinbey ilçesi Bülbülzade Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış, bir sitenin çevre güvenliğini yerle bir etti. 4 bloktan oluşan sitenin dev istinat duvarı, yağışın etkisiyle zayıflayarak bir anda çöktü.
SİTE SAKİNLERİ PANİKLE SOKAĞA DÖKÜLDÜ
Gürültüyle sarsılan site sakinleri, deprem olduğu korkusuyla kendilerini dışarı attı. Toz bulutu ve yıkıntıyla karşılaşan vatandaşların ihbarı üzerine bölge adeta ekiplerin üssü haline geldi. Olay yerine kısa sürede Polis, Sağlık, İtfaiye, UMKE ve AFAD ekipleri sevk edildi.
ARAÇLAR ENKAZ ALTINDA KALDI, DAİRELER HASAR GÖRDÜ
Ekiplerin bölgeyi güvenlik şeridine alarak yaptığı titiz incelemelerde enkaz altında kimsenin olmadığı belirlendi. Ancak yıkımın şiddeti gün ağarınca daha net ortaya çıktı. 3 Araç: Çöken dev blokların altında kalarak demir yığınına döndü. İstinat duvarının baskısıyla iki dairede ciddi maddi hasar aldı.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler





