Adil Konukoğlu elini taşın altına koyacak mı?

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

adil-konukoglu-osbGaziantepspor’un Süper Lig’den düşmesiyle Gaziantepliler büyük bir sarsıntı yaşadı. Marka şehir Gaziantep’in en büyük markası Gaziantepspor’un artık 2. Lig’de mücadele edecek olması bizleri derinden üzdü.

Gaziantepspor yönetiminin olumsuz  icratları ve söylemlerinin  basında yer alması bizleri hem derinden üzüyor, hemde şehrin vizyonun yara almasından rahatsız oluyoruz.  Her fırtsatta dile getirdiğim gibi; onca yalana, dolana, iki yüzlülüğe,  Sabır taşı olsa  çatlar.

Anlaşıldı ki!  Gaziantepspor’a kene gibi yapışan Kızıllar sanırım ganimetten vazgeçmeyecek.

Neyse ki şehrimizde yaşanan son gelişmeler umut verici…

Adil Konukoğlu elini taşın altına koyacak mı?

Büyükşehir Gaziantepspor’ Başkanı Osman Toprak’ın,  işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevi bırakacağı ve hemen ardından yeni başkan kim olacak beklentisi konuşuluyor.

Şehrin yöneticileri ve yetkililerin bir toplantı düzenlemesi ve bu toplantıda Adil Konukoğlu’na başkanlık teklif edilmesi kamu oyunda olumlu yankı uyandırdı.

Ancak bu konudaki görüşünü daha sonra açıklayacağını belirten Konukoğlu’ndan beklentimiz daha önce 2 kez Gaziantepspor’u süper Lig’e taşımayı başardığı gibi yine elini taşın altına koyup Büyükşehir Gaziantepspor için kolları sıvaması.

Basında her ne kadar Adil beyin  başkanlığa evet dediği konuşulsa da henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için bu köşe yazısını yazma gereği duyduğumu belirtmek isterim.

Bildiğim kadarıyla bu takımımızın eski ismide SANKOSPOR’du ve 80’li yıllarda SANKO tarafından kurulmuştu. Gaziantep Futbol Kulubü olarak  80’li yıllarda yola çıkan Büyükşehir Gaziantepspor’u 2019’da  Süper lig’de SANKO GAZİANTEPSPOR olarak görmek en büyük dileğimiz.

Biz taraftar olarak ve gazeteci olarak sizinle birlikte ölümüne elimizi taşın altına koymaya varız, sevgili Adil Kanukoğlu. Siz bu şehrin bir markası, babası, büyüğü olarak bu işe gelin he deyin.

Sizlerin Tedirginliğini az çok biliyoruz. Ancak Hz. Mevlana der ki: “Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım”

Biz sizi yapılacak olan yeni Genel Kurul’da başkan olarak görmek istiyoruz. Artık Basketbol’da olduğu gibi Futbol’dada  yüzümüz gülsün istiyoruz.

Siz hiçbir zaman Gazianteplileri boynu bükük bırakmadınız. Biz size inanıyoruz ve şehre yakışanında bu kararın doğruluğu olduğu inancındayız.

Bu şehrin formülü sizin elinizde saygılarımla..

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Adil Konukoğlu elini taşın altına koyacak mı?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin