Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye ’de depremzedelerle iftar yaptı

featured
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye ’de depremzedelerle iftar yaptı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Osmaniye Cumhuriyet meydanında Valilik tarafından kurulan iftar çadırında depremzede vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. Bakan Yanık bir süre depremzedelerle sohbet etti.
Ramazan ayının rahmet, bereket ve mağfiret ayı olduğunu söyleyen Bakan Yanık, “Bu sene biraz buruk girdik ramazana, bayrama da biraz buruk gideceğiz ama inşallah hızlıca toparlanacağız ve inşallah kaldığımız yerden millete, memlekete, hizmete, bütün 85 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak devam edeceğiz.

Osmaniye’miz bu anlamda hakikaten metanetini, vatan sevgisini, çalışkanlığını, şefkatini, cömertliğini ispat etmiş bir şehirdir ve depremin yaralarını da Allah’ın izniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hızlıca saracağız ve bir an önce Osmaniye’miz tekrar o Cebelibereket’in bereketli kısmına ulaşmış olacak. Ben hepinize tekrar ramazan ayımızı kutluyorum. İyi bayramlar diliyorum şimdiden çok az kaldı. Zaman çok hızlı geçiyor. İnşallah biz de yakın takipte bütün kurum ve kuruluşlar, bakanlıklar sayın cumhurbaşkanımız bizatihi deprem bölgesini çok yakın takip ediyor, biliyorsunuz. Biz de üzerimize düşeni eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz, çalışacağız. Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi. Osmaniye Cumhuriyet meydanında yapılan iftara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensupları ile vatandaşlar katıldı.

Müslüm Balko

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye ’de depremzedelerle iftar yaptı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin