MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Fahri Çevik’e yoğun ilgi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Fahri Çevik’e yoğun ilgi

“Zor ve meşakkatli günleri hep birlikte aşacağız”

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerine günler kala MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Fahri Çevik’e partililerden ve halktan yoğun ilgi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28.dönem Milletvekili genel seçimlerinde meclisin yeni üyelerinden olmak için yola çıkan, İş Adamı Fahri Çevik Gaziantep MHP Milletvekili Aday Adayı olarak vatandaşlarla kucaklaşıyor.

Çevik, “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” diyerek sayın Genel Başkanımızın önderliğinde çıktığımız yolda sonuna kadar davamız için çalışacağız.2023’e doğru Aday Belli Karar net. Cumhur İttifakı’na vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. 2023 Seçimleri Türkiye’nin İstikbali için çok önemli. Ülkücü Hareket her zaman Devletin bekası için varını yoğunu ortaya koymuştur. Bizde bu seçimin ne kadar önemli olduğu bilinciyle canımızı ortaya koymaya hazırız. Bundan dolayıdır ki Gaziantep ve ülkeme hizmet etmek için partimden aday adayı oldum. Türk dünyasının Bilge lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde tereddüt etmeden yürüyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ZOR VE MEŞAKATLİ GÜNLERİ BİRLİTE AŞACAĞIZ”

Deprem bölgesinde “Bereket Sofrasında Gönül Birliği” iftar yemeği düzenleyeceğini belirten Çevik, depremden etkilenen Gaziantep ve Çevre İllerde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek onların yaralarını sarmaya çalıştıklarını söyledi.

“Deprem Gaziantep ve yakın bölgemizi vurdu. Ancak biz bu zor günleri hep birlikte aşacağız” diyen Çevik, “Önce pandemiyi yaşadık tam bitti derken asrın felaketi ile yüzleştik. Vatandaşlarımızın, esnafın, sanayicinin, öğrencinin sorunları büyük. Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu yaraları da saracaktır. Elbet acılarımızı, kayıplarımızı unutmayacağız” diyerek depremde hayatını kaybedenlere rahmet acılı yakınlarına sabır diledi.

MHP Gaziantep Teşkilatının sevilen ismi Çevik, “Bu zor ve meşakkatli günleri hep birlikte birbirimize sarılarak atlatacağız” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

FAHRİ ÇEVİK KİMDİR?

1984 yılında Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde dünyaya gelen Çevik, ilk orta ve lise eğitimini Gaziantep Şahinbey İlçesinde tamamladı. A.Ö.F Sosyoloji Bölümünde lisans öğretimine devam ediyor.

Evli ve 4 çocuk babası. 2005 yılında MHP Şahinbey üyesi ve delegesi oldu. 2006-2008 yılları arası Ülkü Ocakları Gaziantep İl Yöneticiliği yaptı. 2017-2022 yılları arası MHP Şehitkâmil İlçe Başkanı Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Tuğra Fıstık Kuruyemiş Şirketinin sahibi olan Çevik halen ticaretle uğraşıyor. Aynı zamanda Fıstıkçılar Odası Denetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

 

0
mutlu
Mutlu
1
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
13
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
MHP Gaziantep Milletvekili Aday Adayı Fahri Çevik’e yoğun ilgi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin