AK Parti Gaziantep’te bayram coşkusu 

featured
AK Parti Gaziantep'te bayram coşkusu 
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gaziantep’te bayram coşkusu

AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı’nda düzenlenen ve Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül’ün katıldığı bayramlaşma törenine teşkilat mensupları ve vatandaşlar tarafından yoğun katılım sağlandı.

Bayramlaşma törenine; AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Eyüp Özkeçeci, Derya Bakbak, İrfan Çelikaslan, Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Durmuş, Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, il-ilçeler üç kademe teşkilat mensupları katıldı.

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaştıklarını belirten AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “Biz biliriz ki; bayram misafirperverliktir. Bu bayram da Gaziantepli hemşehrilerimiz ile beraber il başkanlığımızda buluşarak bayram coşkusunu birlikte yaşamak istedik” dedi.

“GÜZELLİKLERİN YİNE BİZİMLE OLACAĞI NİCE MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUM”

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonunu hayata geçirinceye kadar durmadan, yılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğini vurgulayan AK Parti Gaziantep İl Başkan Vekili Murat Şerbetçi, “31 Mart seçimlerinin suhuletle tamamlanmasıyla ortaya çıkan 4 yıllık seçimsiz dönemi, bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için kullanacağız. Demokrasimizin ortak değerimiz olduğunun bilinciyle Gazi şehrimiz için hep birlikte çok çalışacağız. Teşkilatımız geçirdiğimiz yoğun seçim sürecinin ardından da diri bir şekilde hemşehrilerimize hizmet etmek için var gücüyle çalışıyor. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bir kez daha, 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek iradesine sahip çıkan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nın tüm İslam âlemine; sağlık, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, tüm güzelliklerin yine bizimle olacağı nice mutlu bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYESİ

Yaklaşık 2,5 saat süren bayramlaşma töreninde Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, belediye başkanları ve milletvekilleri ile bayramlaşmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Programda katılımcılarla sohbet eden AK Parti Gaziantep heyeti, büyükleriyle bayramlaşmaya gelen çocuklara da oyuncak hediye etti.

AK Parti Gaziantep'te bayram coşkusu 

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AK Parti Gaziantep’te bayram coşkusu 

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin