Alg Spor, Karyna ile güldü: 1-2

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alg Spor, Karyna ile güldü: 1-2

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Lİgi 7. hafta mücadelesinde Gaziantep Alg Spor, zorlu deplasmanda Hakkarigücü’nü yıldız oyuncusu Karyna’nın ikinci yarıda attığı gollerle 2-1 mağlup etti ve takımını zirve yarışında tuttu.

Geçen hafta Fenerbahçe karşısında yenilgi alan Gaziantep Alg Spor, Süper Ligin 7. hafta mücadelesinde deplasmanda karşı karşıya geldiği Hakkarigücü’nü 2-1 mağlup etti ve yeniden kendine geldi. İlk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle biterken ikinci yarıda açılan sarı-grili takım maçın yıldız ismi Karyna ile önce 68’de sonra ise 80’de bulduğu gollerle Hakkarigücü deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı. Oldukça kritik bir galibiyete imza atan Alg Spor’da maç sonu sevinç hakimdi.

Pes etmedik

İlk yarısını 1-0 geride kapatan Gaziantep Alg Spor’da başkan Ali Gözcü, takımın pes etmeden galibiyeti kovaladığını ve istediğini de elde ettiğini belirterek, “Bu sezon hiç bir maç kolay olmayacak ve bu maçta onlardan birisi oldu. Rakibimiz ev sahibi olmanın avantajını kullanarak ilk yarıyı önde kapattı ama bizim futbolcularımız özellikle ikinci yarıda pes etmeyerek galibiyeti kovaladı. Karyna’nın attığı 2 golle Hakkari deplasmanında kazanmayı başardık ve çok mutluyuz. 1-0 geriye düşmemize rağmen iyi bir mücadele ortaya koyarak kazanmayı başaran takımımızı kutluyorum” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alg Spor, Karyna ile güldü: 1-2

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin