Ali Özpolat, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti

featured
Ali Özpolat, Vali Kemal Çeber'i ziyaret etti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ali Özpolat, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti

Gaziantep Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özpolat, Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Özpolat, Türkiye’de üretilen ayakkabı ve terliğin yaklaşık yüzde 62’sinin Gaziantep’te üretildiğini belirtti.

İhtisas OSB’nin katma değeri yüksek ürünler ve markalaşmanın önünü açacağını söyleyen Özpolat, OSB’nin Gaziantep’in ve ülkemizin gelişimine katkı sağlayacağını ifade etti.

Gaziantep Ayakkabı Terlik ve Yan Sanayi İhtisas OSB’nin imar planlarının onaylandığını ve parselasyon projelerinin tamamlanma aşamasına geldiğini dile getiren Özpolat, “Altyapı projelerimiz için çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı projeleri tamamlandıktan sonra bölgemizde altyapı ihalesi yapılarak inşaat faaliyetlerine başlanacaktır. Yapmış olduğumuz müracaatların olumlu değerlendirilmesi neticesinde; Cumhurbaşkanlığı kararı ile yaklaşık 80 hektar alan OSB’miz sınırlarına dahil edilecektir. İlave alanla ilgili çalışmalar Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmektedir. Yönetimimiz de konuyu önemle takip etmektedir. Bu sürece destek vererek çalışmalara katkı sağlayan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ali Özpolat, Vali Kemal Çeber’i ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin