“ANADOLU MARKALARI” etkinlikleri Konya’da yapıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

emre-ergun Anadolu işletmelerine ilham olma hedefiyle düzenlenen “Anadolu Markaları” organizasyonunun üçüncüsü, Vodafone Türkiye ve Fibabanka sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde Konya’da gerçekleştirildi. Konya’nın en büyük markalarının başarı hikâyeleriyle KOBİ’lere markalaşma sürecinde yol gösterdiği etkinlikte, Anadolu’dan yükselen markaların seçileceği “Anadolu Markaları Yarışması”nın içeriği de paylaşıldı. Etkinliklerin sonunda İstanbul’da gerçekleşecek finalle “Anadolu’nun Yükselen Yıldızları” ödüllendirilecek.

29 Nisan 2016 – Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde, Vodafone Türkiye ve Fibabanka ana sponsorluğunda hayata geçirilen “Anadolu Markaları”organizasyonunun üçüncüsü Konya’da gerçekleştirildi. İl il düzenlenen etkinlikler serisiyle Anadolu işletmelerine markalaşma sürecinde rehberlik edilmesi hedefleniyor. Her ilin kanaat önderleri ve başarılı markalarının yer aldığı etkinlikler boyunca Anadolu’nun yükselen markalarını ödüllendirecek “Anadolu Markaları Yarışması” da tanıtılıyor.

Konya’nın önde gelen markaları ile KOBİ’leri bir araya getiren etkinlik, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun ve Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan YardımcısıM. Veli Tekelioğlu açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş’in moderatörlüğünde düzenlenen “Konya’nın Lider Markaları” panelinde ise katılımcılar başarı hikâyelerini paylaştılar. Etkinlik, Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü M. Özyeğin’in “Büyük Markalar Nasıl Yaratılır” konuşmasıyla sonlandı.

Hüsnü Özyeğin: “Anadolu şirketleri markalaşmak için tüm olanaklara sahip”

“ANADOLU MARKALARI” etkinlikleri Konya'da yapıldı

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, “Büyük markalar nasıl yaratılır?” başlıklı konuşmasında Konyalı işletmecilere önemli ipuçları verdi. Anadolu şirketlerinin önce ülke sonra da dünya çapında markalaşmak için gereken tüm olanaklara sahip olduğunu belirten Özyeğin şunları söyledi:

“Sevgili Konyalılar, ‘önce tedbir, sonra tevekkül’ geleneğini iyi bilirler. Bu bilgelik, elbette ticaret için de geçerli. Bugün geldiğimiz noktada Anadolu markalarımızın hayallerine sınır koymaları için hiçbir neden yok. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri ile eşit standartlarda bir teknoloji altyapısına ve bilgiye erişim olanağına sahibiz. Eğer hedefleri doğru belirler, bu hedeflere ulaşmak için doğru adımları zamanında atarsak markalarımızın rekabet gücünü hızla büyütebiliriz. Türkiye ekonomisinin lokomotif gücü olarak gördüğümüz Anadolu KOBİ’lerinin güçlenmesi için, Fiba Holding olarak konuyu temel önceliklerimiz arasında değerlendiriyor ve elimizin ulaştığı her noktada fark yaratmaya gayret gösteriyoruz. Fibabanka’nın Dijital Dönüşüm Kredisi paketi de bu gayretlerimiz arasında yer alıyor. Konyalı işletmelerimizin günün koşullarına göre gereken tedbirleri alıp çağı yakalaması şart. Biz büyük resmi doğru okuyarak işletmeleri için kritik adımları vakit kaybetmeden atmak isteyen tüm KOBİ’lerimizin yanındayız. ”

Engin Aksoy: “Konya’daki şirketlerin Dijitalleşme Endeksi %51’den %56’ya çıktı”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da şunları kaydetti:

“Günümüz iş dünyası hızlı bir şekilde değişiyor ve işletmelerin de bu değişime ayak uydurarak yarına hazır olması gerekiyor. KOBİ’lerin de işlerini büyütmek ve başarılarını sürdürmek için dijitalleşmeye ayak uydurması şart. Türkiye’nin sürdürülebilir büyüme ve ekonomik kalkınma hedeflerine ulaşması için KOBİ’lerin dijitalleşmesi bir zorunluluk. Türkiye’de işletmelerin dijital haritasını çıkarmak ve ihtiyaçlarını belirlemek amacıyla geliştirdiğimiz Yarına Hazırım Platformu ile lanse ettiğimiz Dijitalleşme Endeksi’ni Temmuz 2014’te hizmete sunduk. İşletmeler, www.yarinahazirim.com sitesini kullanarak, Vodafone kullanıcısı olsun veya olmasın, hiçbir ücret ödemeden Dijitalleşme Endeksi’ni hesaplayabiliyor. Lansmanımızdan bu yana yaptığımız çalışmalarla Türkiye’de işletmelerin Dijitalleşme Endeksi’ni %48’den %53’e çıkardık. Hedefimiz daha büyük; Türkiye’nin Dijitalleşme Endeksi’ni %75’e çıkarmak için çalışıyoruz. Yarına Hazırım Platformumuz kurulduğu günden bugüne 2 milyon defa ziyaret edildi. Toplamda 41 bin işletme Dijitalleşme Endeksi’ni hesapladı ve ihtiyaçlarını öğrendi. Yarına Hazırım Platformu’nda Konya’daki şirketlerin de dijitalleşme haritasını ilk defa Eylül 2014’te çıkararak Dijitalleşme Endeksi’ni %51 olarak duyurmuştuk. Konya son 1,5 yıllık dönemde yüksek performans göstererek Dijitalleşme Endeksi’ni %56’ya çıkardı.”

Emre Ergun: “Anadolu markalarının rekabette öne çıkması için dijitalleşme önem taşıyor”

Fibabanka hakkında bilgi veren Perakende Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun ise şunları söyledi:

“Fibabanka olarak KOBİ’lerimizin ihtiyaç ve taleplerine kulak veriyor, yeni ürün ve hizmetlerimizi bu doğrultuda kurguluyoruz. Grup stratejimiz doğrultusunda Anadolu markalarının gelişimine destek oluyor, sunduğumuz uluslararası standartlardaki bankacılık hizmetini ülkemizin dört bir yanına hızla yaygınlaştırıyoruz. Bu noktada teknolojiye verdiğimiz önemle sektörümüzde fark yaratıyoruz. Anadolu markalarının rekabette bir adım öne çıkmaları için dijitalleşmenin büyük değer taşıdığını biliyoruz. Dijital ürünlerimizle yenilikçi ve hızlı bankacılık anlayışımızı daha da geliştirdik. Mobil Bankacılık’ta KOBİ müşterilerimiz için kendilerini özel hissedecekleri bir platform oluşturduk. Sosyal medyaya özel kampanyalarla müşterimizin bize ulaşabileceği kanalları çeşitlendirdik. Ayrıca, Vodafone işbirliği ile bir Dijital Dönüşüm Kredisi Paketi sunuyoruz. Bu paket, işletmesine teknoloji yatırımı yapan Vodafone’lu KOBİ’lere ilk 3 ay %0 faizli 36 aya kadar %1,29 faiz oranıyla, 100.000 TL’ye kadar komisyonsuz kredi olanağı sağlıyor. İşletmelerini geleceğe taşımak isteyen tüm Anadolu markaları, Fibabanka’nın Dijital Dönüşüm Kredisi Paketi sayesinde teknoloji yatırımı için ihtiyaç duydukları finansmana, avantajlı faiz ve ödeme koşulları ile kolayca sahip olabiliyor.”

Vodafone ve Fibabanka’dan Dijital Dönüşüm Kredisi

Etkinlikte, Vodafone Türkiye ve Fibabanka’nın Anadolu Markaları işbirlikleri kapsamında KOBİ’ler için önemli bir yatırım aracı olarak geliştirdiği Dijital Dönüşüm Kredisi de tanıtıldı. Dijital Dönüşüm Kredisi kampanyası kapsamında, aktif kurumsal Vodafone abonesi işletmeler Dijital Dönüşüm yatırımları için kullanmak üzere sadece Vodafone kurumsal müşterisi işletmelerin başvurusuna sunulan Fibabanka Dijital Dönüşüm Kredisi’ne başvurma hakkına sahip olacak. Kredi tahsisi Fibabanka tarafından yapılan kredileri kullanan işletmeler ayrıca kredinin 3 aylık 0 faizli dönemi boyunca ilk çek karnesini (vergi hariç) ve çek tahsilatını ücretsiz gerçekleştirebilecek. Ayrıca internet şubesinden ve mobil bankacılık uygulamasından ücretsiz havale/EFT ve Türkiye genelindeki tüm ATM’lerden ücretsiz para çekimi/bakiye sorgulaması yapabilecek. Kampanya kapsamında belirlenen Dijital Dönüşüm Kredisi’ne başvurma hakkından faydalanmak için abone işletmelerin FIBABANKA yazıp 6666’ya SMS atmaları gerekiyor. Şifrelerini alan Vodafone Kurumsal abonesi işletmeler, KOBİ Bankacılığı hizmeti veren Fibabanka şubelerinde şifrelerini yetkililere söyleyerek başvurma hakkından yararlanabilecek.

Anadolu’nun Yükselen Yıldızları ödüllendirilecek

Bu yıl 9’uncusu düzenlenen Anadolu Markaları Yarışması ile İstanbul dışındaki illerde marka bilincini yerleştirmek, “marka olma” konusunu öne çıkarmak amaçlanıyor. Bu illerdeki markalaşma stratejilerini, marka olma yolunda ilerleyenlerin başarı öykülerinin bir araya getirilip ödüllendirileceği yarışmanın başvuruları 1 Eylül 2016 tarihine kadarwww.anadolumarkalari.com adresinden online olarak yapılabiliyor. Yapılacak değerlendirme sonucunda, Ekim ayında İstanbul’da düzenlenecek finalde “Anadolu’nun Yükselen Yıldızları” ödüllendirilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
“ANADOLU MARKALARI” etkinlikleri Konya’da yapıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin