Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Üzümcü: “Millet Sahada, Vekil Nerede?”
Anahtar Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Üzümcü, Gaziantep milletvekillerinin saha çalışmalarındaki yetersizliğine ve vatandaşla olan kopukluğuna dikkat çekerek sert bir açıklama yaptı. Gaziantep’in TBMM’de 14 milletvekili ile temsil edildiğini hatırlatan Üzümcü, vekillerin sadece seçim dönemlerinde hatırladığı sorumluluk anlayışını eleştirdi.
“Milletvekilliği Seçimden Seçime Hatırlanacak Bir Unvan Değildir”
Gaziantep halkının sorunlarıyla baş başa bırakıldığını ve milletvekillerinin sahada görünmediğini vurgulayan İl Başkanı Murat Üzümcü, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Gaziantep’in 14 milletvekili var… Peki milletin yanında kaçını görüyoruz? Vekillik; seçimden seçime hatırlanacak bir unvan değil, her gün milletin içinde taşınacak bir sorumluluktur. Bugün millet sahada, dertleriyle mücadele ediyor. Peki soruyorum: Vekil nerede?”
“Milletin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz”
Vekilliğin asli görevinin halkın taleplerine yerinde çözümler üretmek olduğunu belirten Üzümcü, Anahtar Parti olarak Gaziantep’in ve Gaziantep halkının sorunlarını her platformda dile getirmeye, milletin sesi ve temsilcisi olmaya kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı.
Anahtar Parti teşkilatlarının yerel düzeydeki çalışmalarını ve vatandaşla iç içe olma vizyonunu yansıtan bu çıkış, kısa sürede sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
Gaziantep Haber, Narkoz Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep haberleri, Gaziantep ile ilgili son haberler, Gaziantep gündem haberleri, Gaziantep son gelişmeler


