Anta ve Freddy, ikinci mağazasını Gaziantep’te Açtı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

primemall-anta-freddyDünyaca ünlü spor giyim markaları Anta ve Freddy, Neo Trend tarafından Türkiye’ye getirildi.

İlk Anta ve Freddy mağazasını Eylül ayında açan firma, ikinci mağazayı aynı ay içinde Gaziantep’teki Prime Mall içinde açarak yeni mağazalar zincirine hız kesmeden yeni bir halka daha ekledi. Anta’nın sahip olduğu yüksek teknolojiyle öne çıkan yeni spor ayakkabı koleksiyonu ve dünyada birçok ünlünün tercih ettiği Freddy’nin 2015 Sonbahar–Kış Koleksiyonu, Türkiye genelinde açılacak mağazalarda tüketicilerle buluşacak.

Dünyanın en büyük spor markalarından Anta ve Freddy’yi Türkiye’ye getiren Neo Trend, ilk satış mağazasını Eylül ayında Bursa’da açtı. Firma, yeni mağazalar serisine hiç hız kesmeden, aynı ay içinde Gaziantep mağazasını açarak devam etti. Prime Mall içindeki mağaza 108 metrekarelik bir alana sahip. Gaziantep’ten sonra seriye İstanbul ile devam edildi ve Viaport Venezzia ve Marmara Park içindeki mağazaların açılışı gerçekleştirildi. İstanbul’daki üçüncü mağaza Aralık ayında Capacity’de açılacak. Yıl sonuna kadar Mersin Forum ve Adana Optimum mağazalarının da açılmasıyla mağaza sayısı yediye ulaşacak. Neo Trend, 2016 sonunda mağaza sayısını 20’ye çıkarmayı planlıyor.

Anta’nın spor ayakkabı ve Freddy’nin spor tekstili ürünlerinde en yeni kreasyonların bulunabileceği mağazalar, “şık ve sade” konseptiyle dekore edildi. Dekorasyonda, söz konusu markaların global kurumsal kimlikleri esas alındı. Anta ürünlerine ayrılan kısımda teknoloji odaklı çizgiler hakimken, Freddy’ye ayrılan bölümde beyazın tonları ve krom kaplamalar öne çıkıyor. Ayrıca, Freddy’nin kalça ve basen bölgesinde toparlama, bir beden küçültme ve kaldırma özelliğine sahip “WR.UP” kreasyonu için mağazalarda özel bir bölüm bulunuyor.

1976’da İtalya’da kurulan Freddy, Kate Beckinsale, Eva Longoria, Britney Spears, Katie Price, Hillary Duff, Abby Clancy, Lea Michele, Hayden Panettiere gibi dünyaca tanınmış isimlerin tercih ettiği aktif moda giyim markası.

Freddy 2015 Kış Koleksiyonu

Markanın 2016 Kış koleksiyonunun ana renklerini siyah, turuncu, sarı, pembe, bordo ve gri oluşturuyor. Freddy’nin tüm dünyada büyük rağbet gören, teri dışarı atarak, vücudu sürekli kuru tutma özelliğine sahip, patentli DIWO kumaşından üretilen parçalarıbu sezon öne çıkıyor. İşlevsel ürünlere imza atan Freddy, ürünlerini eklediği kulaklık delikleri, telefon cepleri gibi detaylarla zenginleştiriyor. Marka’nın, 2013 yılında geliştirdiği WR.UP teknolojisine sahip pantolon, etek, tulum ve elbiseler ise koleksiyonda öne çıkan diğer önemli parçalar. Toplamda 79 ülkede faaliyet gösterenmarka, yılda 3 milyon WR.UP satışı gerçekleştiriyor.

Anta 2015 Kış Koleksiyonu

Anta’nın Türkiye’de satışa sunulan koleksiyonunda da teknoloji ön planda. Yeni koleksiyonda koşu ayakkabısında devrim yaratan jel teknolojisine sahip ayakkabılar, kış mevsiminin hava koşullarına uygun hale getirilerek kauçuğa dönüştürüldü. Koşu ayakkabılarında A- Strada teknolojisiyle, zemin etkisi ayakkabıda en düşük seviyeye çekilerek kullanıcıya rahat bir koşu tecrübesi sunuluyor. Antrenman ayakkabılarıysa üstün esneklik ve yaralanma riskini minimuma indiren teknolojilerle donatılarak ve kontrast renklerle estetik bir görünüş kazandırılarak şık bir koleksiyon oluşturuldu. Her yıl binlerce patent alan Anta, kurulduğu 1994 yılından bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek 3,87 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan ve spor kategorisinde dünyanın en büyükleri arasına giren bir marka. Anta ürünlerini tercih edenler arasında NBA oyuncuları ve dünyaca ünlü sporcular bulunuyor.

Neo Trend Hakkında

Neo Trend, 2015 yılında tekstil sektörünün deneyimli ismi Kazım Akbulut tarafından kurulmuştur. Endüstri mühendisi olan ve 1985’ten bu yana sektörde aktif olarak yer alan Akbulut, Avrupa’daki her ülkeye ve neredeyse tüm büyük markalara üretim yapan Akbulut Tekstil ile Türkiye’deki en büyük 500 şirket arasına girmiştir. INTERSPORT, Marks & Spencer, Reebok, Converse, Ted Baker, Roxy, Joop, Fat Face, White Stuff, Laura Ashley, Marina Yachting, Olsen, Ben Sherman, Jack Wills gibi markalara üretim yapan şirket, 2009’da Hummel markasını Türkiye’ye getirmiş ve 6 yıl içinde sağladığı başarı neticesinde Hummel Türkiye operasyonunun Hummel Global’e satışını gerçekleştirmiştir. 40 kişilik bir ekiple kurulan Neo Trend, dünyanın en büyük spor markalarından biri oldu. Çin merkezli Anta ve İtalyan dizayn spor giyim markası Freddy ile spor giyim sektöründeki deneyimini Türkiye pazarında sürdürmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anta ve Freddy, ikinci mağazasını Gaziantep’te Açtı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin