Antepsan’dan Büyük Başarı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antepsan’dan Büyük Başarı

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan, “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2020 Araştırması” sonuçlandı. Araştırma sonucunda, Antepsan Firması büyük bir başarıya imza atarak, listede 26’ıncı sırada yer aldı. Antepsan’dan Büyük Başarı

Gaziantep’te, 2008 yılında öğretmen bir babanın iki oğlu tarafından kurulan Antepsan firması, İSO tarafından “Türkiye’nin İkinci 500 büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda 26’ıncı sırada yer buldu. Her geçen gün üretim, ihracat ve istihdam alanında yatırımlarına devam eden Antepsan Firması, örnek olacak başarı hikayesine imza attı.
Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bakır, ağabeyi İzzet Bakır ile düşük bir sermayeyle 2008 de kurdukları Antepsan Firması, iki kardeşin azmi ve başarısıyla günden güne büyümeye devam ediyor. Firma son olarak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında firma 26’ıncı sırada yer aldı.

 

Antepsan’dan Büyük Başarı

Gaziantep’te, 2008 yılında öğretmen bir babanın iki oğlu tarafından kurulan Antepsan firması, İSO tarafından “Türkiye’nin İkinci 500 büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’nda 26’ıncı sırada yer buldu. Her geçen gün üretim, ihracat ve istihdam alanında yatırımlarına devam eden Antepsan Firması, örnek olacak başarı hikayesine imza attı. Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bakır, ağabeyi İzzet Bakır ile düşük bir sermayeyle 2008 de kurdukları Antepsan Firması, iki kardeşin azmi ve başarısıyla günden güne büyümeye devam ediyor. Firma son olarak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında firma 26’ıncı sırada yer aldı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antepsan’dan Büyük Başarı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin