Anuga’’nın gözdesi Altunkaya oldu

featured
Anuga’'nın gözdesi Altunkaya oldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anuga’’nın gözdesi Altunkaya oldu

Uluslararası fuarlarda Türkiye’yi gururla temsil eden Altunkaya Grup Almanya’nın Köln kentinde gerçekleştirilen Anuga Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarında standıyla dikkat çekti.

Fuarın ilk gününden itibaren dünyanın dört bir yanından gelen alım heyetlerinin ilgi odağı haline gelen Altunkaya Grup’un standında misafirlere tanıtımı yapılan ürünler ikram edildi. Almanya’nın Köln kentinde 7 Ekim’de kapılarını açan dünyanın en büyük ve en prestijli gıda fuarlarından birisi olan Anuga Uluslararası Yiyecek ve İçecek Fuarına katılan Altunkaya Grup fuarın en fazla ziyaret edilen firmaları arasındaki yerini aldı. Türkiye’nin gıda sektöründeki lider firması Altunkaya Grup fuarda sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra dünyada ünlü pirincinin de tanıtımını yapıyor.

Uluslararası fuarların sadece ürünlerin değil aynı zamanda Türkiye’nin de tanıtımı için de büyük rol oynadığını ifade eden Altunkaya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahsum Altunkaya, “Sektörümüz için fuarlar firmaların gerek prestiji gerekse yenilikçi ürünlerinin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor. Bu yılda dünya gıda sektörü için büyük önem taşıyan Anuga Gıda fuarına katılarak ürünlerimizin ve ülkemizin tanıtımını yapıyoruz. Bu yıl her zamankinden fazla ilgi görüyoruz. Global pazarlarda Altunkaya markalarına olan güven her gecen gün artarken birçok ürünümüz dünyanın birçok ülkesinde nihai tüketiciler tarafından yoğun talep görüyor. Bu elbette gurur verici bir olay. Firmamız uluslararası farlara farklı tasarımlı stantlarıyla katılmaya devam edecektir” diye konuştu.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anuga’’nın gözdesi Altunkaya oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin