Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, “Sözümüzün arkasındayız”

featured
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, "Sözümüzün arkasındayız"
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, “Sözümüzün arkasındayız”

Araban Belediye başkanı Mehmet Özdemir, eski belediye başkanını ihtiyaç dışı işe alım yaptığı gerekçesiyle suçladı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın adayı MHP’li Mehmet Özdemir  Araban Belediye başkanlığı koltuğuna oturdu.

2019 yılında koltuğu CHP adayı Hasan Doğru’ya kaptırmıştı. Araban Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturan Özdemir, CHP’den belediye başkanı seçilen ve sonrasında AK Parti’ye geçen Hasan Doğru’ya görevi süresince etik ve uygun olmayan şekilde belediyeye işe alım yaptığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

Başkan Özdemir yaptığı açıklamada:

“Seçim sürecindeki başarı ivmemiz görüldükten sonra eski belediye başkanı tarafından AYIRMADAN,AYRIŞMADAN GÖNÜL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIMIZA AYKIRI BİR ŞEKİLDE, HIZLA İHTİYAÇ DIŞI İŞE ALIMLAR BAŞLATILMIŞTIR. Öyle ki bu etik ve işe uygun olmayan alımlar 29 Mart’a kadar devam etmiştir.
Değerli Araban halkı; biz seçim öncesi verdiğimiz “KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAGİZ” sözümüzün arkasındayız. Ancak bu kasıtlı durum kesinlikle bu kapsam içinde değildir.
Bilinmelidir ki bu girişim iyi niyetten uzaktır. Boş bir kasa ile devraldığımız belediyemize ve Arabanımıza zarar vermektedir. Kasıtlı bir anlayışla alınan bu işe alımlar yeni yönetimi zora sokmak için atılmış bir adımdır. Dolayısıyla usul ve esasa uygun olmayan bir anlayışla işe alınanların iş akdi hukuka uygun olarak feshedilmek zorunda kalınmıştır.
Ancak belirtmek isteriz ki ihtiyaç olduğu taktirde belediye başkanlığımıza yeni alımlar yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

MEHMET ÖZDEMİR KİMDİR?

1967’de Gaziantep’in Araban ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gaziantep’in Araban ilçesinde tamamlayan Özdemir, 2004-2009 yıllarında MHP’den Araban meclis üyeliği yaptı. 2009-2019 yıllarında Araban Belediye Başkanlığı görevine seçdi.

Özdemir Araban’ın sevilen esnaflarındandır. Uzun yıllar Araban’da hırdavatçılık yapan Özdemir 31 Mart Yerel seçimlerinde MHP’den yeniden Araban Belediye başkanı seçilmiştir.

Evli ve 5 çocuk babasıdır.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
2
alk_
Alkış
1
be_enmedim
Beğenmedim
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, “Sözümüzün arkasındayız”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin