Araban’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

featured
Araban'da Trafik Kazası: 5 Yaralı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Araban’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Gaziantep’in Araban ilçesinde direksiyon hakimiyeti kaybolan bir aracın savrularak taklalara atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
Kaza, öğe saatlerinden sonra Araban-Gaziantep kara yolunun 4. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Araban istikametinden Gaziantep istikametine seyir halinde olan Ali Durmuş yönetimindeki 01 NZ 841 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyeti kayboldu. Kontrolü kaybolan araç, savrularak orta refüje çarptıktan sonra taklalar attı. Olayın ardından araç içerisinde bulunan sürücüsü Ali Durmuş ile Zöhre Pınar, Meral Erdem, Samet Güçlü ve Zeynep Güçlü yaralandı.
Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar tarafından Jandarma, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kaza sonucu araç içerisinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkardı. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Araban İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Araban'da Trafik Kazası: 5 Yaralı
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Araban’da Trafik Kazası: 5 Yaralı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin