Astsubaylara Ek Gösterge Müjdesi!

featured
Astsubaylara Ek Gösterge Müjdesi!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astsubaylara Ek Gösterge Müjdesi!

Kamu çalışanlarının 3600 ek gösterge çalışmaları kapsamında, astsubayların da mevcut ek göstergelerinin düzenlenmesine ilişkin çalışma, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) tarafından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına sunuldu.

TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen ve Yönetim Kurulu Üyeleri T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı (3600 Ek Gösterge Komisyon Başkanı) Opr. Dr. Ertuğrul SOYSAL’ı ziyaret ederek astsubaylara ilişkin Ek Gösterge teklifini sundu.

TEMAD tarafından sunulan Ek Gösterge Düzeltme Teklifinde; Türk Silahlı Kuvvetlerinin her rütbeden personelinin, kendisine tevdi edilen görevleri cansiperane, fedakarca ve üstün bir başarıyla yerine getirdiği, tecrübeli personelden daha uzun süreli ve etkin bir şekilde faydalanılması kapsamında özellikle kıdemli astsubayların özlük haklarının iyileştirilmesinin önemine vurgu yapılmıştır.

Ek Gösterge çalışmalarına ilişkin sunulan teklifte; 1.derecede yer alan II. Kad. Kd. Bçvş. için 5800, Kad. Kd. Bçvş. için 4800 ve Kd. Bçvş. için ise 3600 Ek gösterge talebinde bulunulmuştur. Gaziantep Sağlık   

28
mutlu
Mutlu
7
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
4
sinirli
Sinirli
4
alk_
Alkış
3
be_enmedim
Beğenmedim
Astsubaylara Ek Gösterge Müjdesi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin