At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

featured
At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

Sosyal medya platformu Instagram’da “Horsegiirl420” kullanıcı adıyla tanınan Stella Stallion, at suratına benzemek için estetik operasyonlar geçirdiği iddiası tüm dünyanın dikkatini çekti.

At Suratlı kadın Stella kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Sosyal medya fenomeni “Horse Girl” (At Suratlı Kadın) lakaplı Stella Stallion, at suratına benzemek için geçirdiği yüzlerce estetik operasyon geçirdiği iddiasıyla gündeme oturdu. İlginç görünümüyle dikkat çeken Stallion, sosyal medyada büyük tartışmalara yol açarken estetik bağımlılığı ve güzellik standartları üzerine de önemli soruları gündeme getirdi.

At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

Sosyal medyada @horsegiirl420 kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan genç kadın, bir atın yüz hatlarına sahip.  “At Suratlı Kadın” olarak anılıyor. Hem şaşkınlık hem de eleştiri toplayan bu sıra dışı görünüm, güzellik algısı ve estetik bağımlılığı üzerine önemli tartışmaları neden oldu.

STELLA STALLİON MASKE Mİ TAKIYOR?

Stella Stallion ismini kullanan Alman DJ ve müzik yapımcısı kadın aslında MASKE taktığı estetik operasyonlar geçirmediği ortaya atıldı.

İddialar Stella’nın yüzlerce ameliyat geçirerek ‘at suratına’ sahip olduğu yönündeydi.

HorsegiirL, kimliğini at kafası maskesinin arkasına gizleyen takma adlı bir Alman DJ, şarkıcı ve söz yazarıdır. Kendisini “yarı at, yarı insan” olarak tanımıyor.  Eylül 2023’te ID’ye gerçek adının “Stella Stallion” kullandığını , “Sunshine Farms”ta büyüdüğünü ve genç bir tayken kafasında kendi melodilerini yaratığını söylüyor. Gençliğinde “Whitney Horston tarafından bir hasat şenliğinde keşfedildi. Crazy Frog ve Hampton gibi isimleri dinlediğini söylüyor.

At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?
At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

“Benim küçük midilli kalbim güzel gezegenimizin birçok köşesinden gelen sevgi ve desteği bile kavrayamıyor, sonuçta ben hala küçük bir çiftlikten gelen küçük bir köy kızıyım… Yani inanın bana çiftçiler, hepiniz benim için gerçekten dünyalar kadar değerlisiniz! Havuç ve elmanın birleşiminden bile fazla! Dörtnala koşmaya devam ”

“Whitney Horseton” tarafından keşfedilene kadar hayvanlar aleminde popüler bir country yıldızı olduğunu iddia eden kaprisli müzisyen, ilk kez ‘My Barn My Rules’ başarısı sayesinde dikkatleri çekti.

At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?
At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
2
be_enmedim
Beğenmedim
At suratlı kadın Stella Stallion kimdir?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin