Av tüfeği ile eşinin ölümüne neden oldu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, av tüfeği ile şakalaşırken eşini kazara ölümüne neden olan Suriyeli Seyfullah İ. (21), ifadesinde “nasıl olduğunu anlayamadım çok pişmanım” dedi.
Olay, dün öğleden sonra Nurdağı ilçesinin Altınoava Mahallesi’nde meydana geldi. 5 yıl önce İdlib’ten Türkiye’ye gelip Nurdağı ilçesi Altınoava Mahallesi’ne yerleşen Seyfullah İ., geçen ay evlendiği Mine İ. ile av tüfeğiyle şakalaşmaya başladı. Bu sırada tüfek kazara ateş aldı, saçmaların isabet ettiği Mine İ. yaralandı.

Nurdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mine İ., doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mine İ.’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olay sonrası jandarma tarafından gözaltına alınan Seyfullah İ.’nin ilk ifadesinde, “Av tüfeğini elime aldım, pencereye konan kuşa doğrulttum. Eşim ‘Kuşu vurma, ben de korkuyorum’ deyince kuşu vurmaktan vazgeçtim. Daha sonra eşime ‘O zaman seni vurayım’ diye şaka yaparken emniyetini kapattığım tüfek ateş aldı. Nasıl olduğunu anlayamadım, çok pişmanım” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Av tüfeği ile eşinin ölümüne neden oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin