BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİ

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİBağımsız Türkiye Partisi teşkilatı ve belediye başkan adayları, Kadınlar günü kapsamında Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mezine Sırakaya ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Ali Konukseven, Şahinbey Belediye başkan adayı Nuray Bülbül ve Şehitkâmil Belediye Başkan adayı Mahmut Özdemir Kadınlar günü kapsamında Gaziantep Egeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mezine Sırakaya’yı makamında ziyaret ederek kadın başkan olarak beklentilerini ve sorunlarını dinledi.

DERNEK YÖNETİMİNDE CİNSİYET EŞİTLİĞİNİ SAĞLADIK

Kadın başkan olmanın çok sıra dışı olmadığını belirten Sırakaya, “Kadınlar her alanda kendilerine fırsat eşitliği sağlanması için çaba göstermeli” dedi. Kadınların kendilerine cesaret aşısı yapması gerektiğini belirten Sırakaya, Kadın belediye başkan adayı gösteren bir parti olarak öncelikle sizi kutluyorum. Şahinbey Belediye Başkanı adayınızın bayan olması bu ziyarete daha fazla anlam ve önem kazandırıyor. Kadınların hem siyasette, hem sosyal yaşamda aktif rol almaları ülke menfaatinedir. Atatürk’ün kadınlara kazanımları unutulmamalı ve Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hareket etmelidir. Cumhuriyetin ilanın hemen ardından kadınlara seçme ve seçilme hakkının tanınması Türk kadını için dönüm noktasıdır. Cennet anaların ayağı altındadır. Kadın hayatın devamlılığını sağlayan kutsal bir varlıktır.  Derneğimizi ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Gaziantep’te yaşayan Egeliler olarak Gazi şehrimiz için var gücümüzle hizmet etmeye hazırız. Derneğimizin yönetiminde cinsiyet eşitliğini sağlamış olduğumuzu düşünüyoruz. Biz Egeli kadınlar olarak haklarımız arama noktasında erkeklerimizden cesaret alırız ve başarıyı da onlarla yakalarız. Bize destek veren tüm erkeklerimize buradan teşekkür ediyorum” dedi.

BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİGaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Op. Dr. Ali Konukseven Kadınlar gününü kutlayarak Gaziantep Egeliler Derneği üyelerine kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti.  Yerel seçimlere az bir süre kaldı ve seçimlerin kaderini kadınların belirleyeceğini düşünüyorum diyen Konukseven,  “Belediyelerin asli görevinin vatandaşa hizmet götürmek olduğunu biliyoruz. Yollara asfalt atmak, park yapmak, yeşil alanları çoğaltmak vb hizmetler zaten belediyelerin yapması gereken hizmetlerdir. Şehrimizde can ve mal güvenliği kalmamış. Kadına şiddet daha önceki yıllara oranla artmış. Gaziantep son zamanlarda işlenen kadın cinayetleri ile gündeme gelmeye başladı. Bu şehrin güvenliğinden sorumlu olanlar tedbir almalı ve kamu kurum ve kuruluşları da destek vermelidir. Şehrimiz hangi milletten olduğu belli olmayan insanlarla doldu, bir milyondan fazla asgari ücret ve daha altında maaşlı ve işsiz insanlar var. Gazianteplinin kişi başına düşen Milli geliri 9000 dolara düşmüş. Şehirde dolaşan insanlar geleceğinden umutsuz. Meşhur partilerden ise bu konularla ilgili hiçbir çözüm proje ve niyet mevcut değil. Artık tüm dünyada yükselen değer, Rusya’yı lider yapan danışman, Ehlibeyt’in ve Atatürk’ün yolunda, milli ekonomi modelinin sahibi Prof. Haydar Baş’ın partisinden başka umut yoktur. Geleceğiniz için lütfen eskilere güle güle diyelim kimseden emir ve borç almayan yoksulluğun olmadığı tam bağımsız bir Türkiye için Bağımsız Türkiye Partisi’ne evet diyelim. Bu anlamda siz kadınlarımızdan destek bekliyoruz” dedi

GEFEDER üyeleri “ülke için kim hayırlı olursa o gelsin” diyerek tüm siyasi partilerin bu ülkenin farkındalıkları ve kazanımları olduğunun altını çizdi. Siyasi bir taraflarının olmadığını ifade eden Sırakaya,  “dernek üyelerimiz fikir ve düşüncelerinde özgürdür. Burada demokrasi işler. Biz Cumhuriyetin Demokrasi ile var olacağına inanırız” ifadesini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİ GEFEDER’İ ZİYARET ETTİ

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin