BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE! BAHÇELİ’DEN 3T GEZİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli il başkanlığı görevine yeni atanan Gaziantep MHP İl Başkanı Uz. Dr. Ali Muhittin Tasdoğan’ı il binasında ziyaret ederek başarılar diledi. Bahçeli daha sonra Oğuzeli ilçesine giderek,  Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ı kazandığı başarıdan dolayı kutlayarak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli; 30 Mart yerel seçimlerinde başarılı olunan yerleri gezmeye Söğüt ve Domaniç’ten başladıklarını belirterek, 3T olarak sürdürdükleri gezilerinde Oğuzeli Belediye Başkanı M.Sait Kılıç, Oğuzeli ilçe teşkilatı ve tüm Oğuzelilere teşekkür, takdir ve tebriklerini iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 30 Mart yerel seçimlerde milletin iradesini ortaya koyduğunu belirterek, seçim sonuçları değerlendirildiğinde seçimlerde en başarılı siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu söyledi. Bahçeli; “ Seçimlerde mütevazi imkanlarla çalışmalarını sürdüren bu davaya gönül vermiş arkadaşlarımız üstün gayretleri ile bu başarıları elde etmişlerdir. Milliyetçi Hareket Partisi 170’i aşkın Büyükşehir, il, ilçe belediyesinde seçimi kazanmış ve 2011 yılına göre 2 milyon 310 bin oy artışıyla diğer siyasi partiler içerisinde seçimde en etkin ve başarılı parti olmuştur.

BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!VEFA BORCUMUZU DİLLENDİRMEK İÇİN OĞUZELİ’NE GELDİK

Kazanmış olduğumuz belediye başkanlıklarından bir tanesi de Oğuzeli Belediyesidir. Oğuzeli’nde yerel seçimlerde en son akşam seçim faaliyetlerinin en son toplantısını yapmıştık. Ankara’ya dönerken Oğuzeli’nin akşam vaktinde ortaya koymuş olduğu azim ve kararlılığı seçimin alınacağının işareti olarak görmüştük. Allaha Şükürler olsun ki 30 Mart yerel seçimlerinde sizlere takdim etmiş olduğumuz değerli dava arkadaşımız M.Sait Kılıç beyefendi belediye başkanı olarak seçildi. 30 Mart yerel seçimlerinde kazanmış olduğumuz belediye başkanlıklarını ziyaret etme çabamıza Söğüt, Domaniç ve Dumlupınar belediyelerinden başlayarak Oğuzeli ile devam ediyoruz. Buraya gelişimizin ana sebebi vefa borcumuzu dillendirmektir. Oğuzelili vatandaşlarıma Milliyetçi Hareket Partisi olarak teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Seçimin başarısı için adayımız ile birlikte uyum içerisinde çalışan teşkilat yöneticilerimize de takdirlerimi sunuyorum.

BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ BIÇAK SIRTIDIR

Milliyetçi Hareket Partisi yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminin de önemine vurgu yaparak, devletin başı olarak seçilecek olan Cumhurbaşkanının Türkiye’nin birliği, dirliği ve kardeşliğinin korunması ve devamı için Anayasaya göre büyük sorumluluk ve görev üstlenerek yetki alabilecek bir Cumhurbaşkanı olması gerektiğini vurgulayarak, Türkiye’nin en önemli makamına yapılacak olan seçimin çok büyük önem arz ettiğini söyledi. Bahçeli; “ geçmiş dönemlerde halk oylamasıyla değil, parlamentoda yapılan seçimler neticesinde Cumhurbaşkanı seçiliyordu. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk defa halk oylamasıyla yapılacak. Halkın iradesi ile seçilecek olması ve bu seçimin bir ilk olması gelecek için de güzel bir örnek teşkil edecektir. Süreç içerisinde hukuki gerekleri yerine getirdiği takdirde her vatandaşımız Cumhurbaşkanlığı için aday olabilir. Ancak bu adaylık süreci içerisinde çok dikkatli olmalıyız. Özellikle mahalli idareler seçimleri öncesinde Türkiye’de gerilim stratejisine dayalı bir kamplaşma, kutuplaşma, cepheleşme ve çatışmanın eşiğine gelen bazı siyasi davranışlara şahit olduk. Bu siyasi davranışların Cumhurbaşkanlığı seçimleri sürecinde de devam etmesi çok daha kötü sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle hangi siyasi parti hangi vatan evladını aday gösterecekse göstersin, hangi sivil toplum kuruluşu kimi arzuluyorsa aday olarak takdim etsin ama adaylar arasında ki yarışma kardeşçe olsun, birlik ve beraberlik içerisinde sürdürülsün. Eğer bu seçimlerde de gerilim dolu konuşmalar yapılır, seçim sonucunda ben %51’le seçildim, milli irade beni seçti diyerek, %49’u yok sayan bir anlayış, bir zihniyet Cumhurbaşkanı olur ve bu zihniyetle devam ederse böyle bir Cumhurbaşkanı devletin başkanı olamaz.

BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ FIRSAT OLARAK GÖRÜLMELİDİR

Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye’nin birliğini ve dirliğini koruyacak, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında devletimizin temel nitelikleri olarak yer alan nitelikleri koruyarak sahip çıkacak, Türkiye’de bin yıllık kardeşliğin devamını, üniter yapıyı, milli devlet anlayışını ve toprak bütünlüğünü koruyabilecek, herkesi kucaklayabilecek değerli bir dava arkadaşımızı ve aziz bir vatandaşımızı Cumhurbaşkanı adayı olarak sizlere takdim edeceğiz. Mahalli idarelerde sağlanmış olan başarının Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde de devam etmesini temenni ediyorum. Bu seçimler ülkemizin huzur içerisinde, barış içerisinde, kardeşçe yaşayabileceği, sevgi dolu bir ülkenin devamı için önemli bir fırsat olarak görülmelidir. Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde mutlaka sandığa gidilmeli ve devletin başının halk tarafından seçilmesini sağlayacak fırsat için katkıda bulunulmalıdır” dedi ve tüm Oğuzelilere sevgi, saygı ve hürmetlerini iletti.

Bahçeli daha sonra partililerle belediye binasını gezerek personele başarılar diledi.

NARKOZ HABER MERKEZİ

BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BAHÇELİ YENİDEN GAZİANTEP’TE!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin