Bakan Özhaseki’den Şahinbey çarşısına tam not

featured
Bakan Özhaseki'den Şahinbey çarşısına tam not
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bakan Özhaseki’den Şahinbey çarşısına tam not

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şahinbey Belediyesi tarafından Adıyaman’da yapımı tamamlanarak esnafa teslim edilen Şahinbey Çarşıyı ziyaret etti.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Atatürk Bulvarı’nda İl Emniyet Müdürlüğü binasının karşı tarafında bulunan Şahinbey Çarşısı’nı gezdi. Beraberindeki heyetle birlikte çarşıda bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Özhaseki, esnafın sorunlarını dinleyerek iş yerlerinin hayırlı olmasını diledi.

Adıyaman halkımızın yanındayız

Eski otogarın yerine yapılan ve 55 dükkândan oluşan çarşının Adıyaman esnafı için önemli olduğunu ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Şahinbey Belediyesi olarak Adıyaman’a 55 tane iş yeri yaptık. İçerisinde farklı meslek grubları bulunuyor. Ticari hayatın yeniden canlanması ve esnafımızın para kazanması için önemli bir çarşı. Yaptığımız çarşı tarihi yapıya uygun. Selçuklu mimarisi izleri taşıyan bir çarşı. 25 gün içerisinde sıfırdan bu hale getirdik. Depremzede Adıyamanlı kardeşlerimize bu çarşıyı hediye ettik. Güle güle kullansınlar”

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bakan Özhaseki’den Şahinbey çarşısına tam not

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin