Başhekim Ulaş Uyanık: “Her Defasında Sağlık”

featured
Başhekim Ulaş Uyanık: “Her Defasında Sağlık”
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başhekim Ulaş Uyanık: “Her Defasında Sağlık”

Defa Life Hastanesi Başhekimi Dr. Ulaş Yanık, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.
Başhekim Yanık, 2020 Mart ayında başlayan coronavirüs ile mücadelenin 2021 yılında da devam ettiğini ve bu mücadelede sağlık çalışanlarının canla başla seferber olduklarının altını çizerek kahramanların gününü kutladı.

Dr. Ulaş Yanık mesajında:

“Pandemi sürecinde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde çok büyük mücadele verdik vermeye de devam ediyoruz. Çok sayıda doktor ve sağlık çalışanımızı da bu mücadelede kaybettik. Coronavirüs nedeniyle kaybettiğimiz sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Geride bıraktıkları yakınlarına, sevdiklerine sabır diliyorum. Hepimiz bu süreçte ailelerimizden ve kendimizden fedakârlık göstererek canla başla çalıştık. Hekimlerin ve sağlık çalışanlarının insan sağlığına hizmet için nasıl çaba sarf ettiğini bir kez daha gördük. İnsana ve insanlığa değer veren, tarihi insanlık tarihi ile başlayan, köklü ve şerefli mesleklerinden birini ifa etmekte olan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız, vatandaşlara sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sağlanması için ülkemizin her köşesinde gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içindedir. Meşakkatli mesleğimizi insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmeye çalışan tüm fedakâr sağlık çalışanlarını ayakta alkışlıyorum.
Zorlu bir eğitim süreciyle başlayan hekimlik, daima yenilenmeyi, gelişmeleri izlemeyi, teknolojiyi takip etmeyi, bilimsel araştırmaların merkezinde olmayı gerektiren bir meslektir. Bu doğrultuda bilime ve insanlığa hizmet noktasında fedakâr hekim ve sağlık çalışanlarımız bu kutsal görevlerini yaparken var gücüyle çalışarak insan sağlığına hizmet etmektedirler. Bugün de dünya genelinde bütün hekim ve sağlık çalışanlarımız Korona Virüs salgınından insanlarımızı kurtarmak için seferber olmuştur.
“Her Defasında Sağlık” ilkesi ile başladığımız bu yolculukta büyük bir özveriyle insanların sağlıklı ve daha sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen, sunan: verilen görevleri zamanında ve tam yapan tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını kutlarım.

Başhekim Ulaş Uyanık: “Her Defasında Sağlık”

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
1
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başhekim Ulaş Uyanık: “Her Defasında Sağlık”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin