Başkan Mezine Sırakaya’dan kadın taraftarlara çağrı

featured
Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Mezine Sırakaya’dan kadın taraftarlara çağrı

Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine Sırakaya; 26 Mayıs 2024 tarihinde  saat 19.00’da İstanbul’da oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK futbol müsabakasını dev ekranda izlemek üzere tüm kadınları Demokrasi Meydanına davet etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep FK’ya destek olmak için 26 Mayıs 2024 tarihinde oynanacak Pendikspor – Gaziantep FK maçını izlemek isteyenlere Demokrasi Meydanında dev ekran kuracak.

Trendyol Süper Ligin son haftasına önemli bir avantajla giren Gaziantep FK’nın deplasmanda Pendikspor ile oynayacağı maça destek olmak için tüm kadın taraftarları Demokrasi Meydanına davet eden Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği Başkanı Mezine SIRAKAYA; “ Gaziantep’te tüm kadınları 26 Mayıs akşamı Demokrasi Meydanına birlikte maç izlemeye bekliyoruz. Gazişehir Kadın Taraftarlar Derneği olarak üyelerimizle birlikte ailecek orada olacağız. Gaziantep FK’nın bu önemli mücadelesinde tüm kadın taraftarları müsabakayı izlemeye, takımımıza destek olmaya bekliyoruz. Formalarımız giyarek Demokrasi meydanında toplanacağız ve Gaziantep FK için tek yürek olacağız” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
4
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Mezine Sırakaya’dan kadın taraftarlara çağrı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin