Başkan Sabah’tan 10 Kasım mesajı

featured
Başkan Sabah'tan 10 Kasım mesajı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Sabah’tan 10 Kasım mesajı

Gaziantep İnternet Medya Cemiyeti (GİMDER) Başkanı Ökkeş Sabah, 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Atatürk’ün geleceği aydınlatan fikir ve düşüncelerine dikkat çeken Başkan Sabah, ‘’Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde saygı, minnet ve şükranla anılıyoruz’’ dedi.

KURDUĞU CUMRUİYET 100 YAŞINDA

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin 100’üncü yılına gururla ulaştıklarını kaydeden Başkan Sabah, ‘’Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak, daha ileriye taşımak azim ve kararlılığını her daim yüreğimizde taşımaya devam edeceğiz. Gerçekleştirdiği devrimlerle ulusumuza demokratik bir Cumhuriyet ve aydınlık yarınlar armağan ederek, çağdaş dünyanın yolunu açmıştır. Büyük önderin bizlere hedef olarak gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak ve onun üzerine çıkmak, ancak bizlere bıraktığı ilke ve inkılâplarını yaşatarak ve Atatürk’ün izinden yürüyerek mümkün olabilecektir’’ diye konuştu.

RAHMET VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ

Büyük Önder’in fikir ve düşüncelerinin bugünde birçok alanda rehber olduğunu belirten Sabah, ‘’Bu duygu ve düşüncelerle; 100’üncü şan ve şeref yılına ulaştığımız Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Atatürk’ün manevi şahsiyeti önünde saygıyla eğiliyor, en büyük eseri Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatma kararlılığımızı yineleyerek, aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.’’ dedi.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Başkan Sabah’tan 10 Kasım mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin