Bekir Öztekin’e tepki yağdı

featured
Bekir Öztekin'e tepki yağdı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bekir Öztekin’e tepki yağdı

Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye başkanlığı için aday gösterilen Bekir Öztekin’e tepki yağdı. Bekir Öztekin’i Oğuzeli’nde başkan olarak görmek istemediklerini vurgulayan vatandaşlar 31 Mart seçimlerinde kendisine oy vermeyeceklerini belirtiler.

Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye Başkan Adayı Bekir Öztekin’in adaylığı seçmenlerden tepki alıyor.

SEÇMEN TEPKİLİ

Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde Gaziantep ve ilçelerinde adaylarını tanıtmış, Oğuzeli Belediye başkanlığı için Bekir Öztekin’i göstermişti. Oğuzeli’nde yaşayan vatandaşlar, parti parti dolaşan birini aday olarak görmek istemediklerini söylediler.

SEÇMEN ÖZTEKİN’İ İSTEMİYOR

İlçede daha etkili olabilecek isimler varken Bekir Öztekin’in aday gösterilmesinin yanlış bir karar olduğunu ifade eden seçmenler, Yeniden Rafah Partisi’ne çağrıda bulunarak bu yanlıştan dönülmesini istedi. Seçmenler, daha önce Oğuzeli ilçesinde AK Parti’den belediye başkanlığı ve Gelecek Partisi’nden de il başkanlığı yapan Bekir Öztekin’e güvenmediklerini ve seçimlerde destek vermeyeceklerini ifade ettiler.

PARTİ PARTİ DOLAŞTI

Oğuzeli ilçesinde AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan Bekir Öztekin, daha sonra Gaziantep’te Gelecek Partisinin il başkanlığını yapmıştı. Şimdi ise Yeniden Refah Partisi Oğuzeli Belediye başkanlığı için aday gösterildi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bekir Öztekin’e tepki yağdı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin