BEŞLER GIDA YÜKSELEN 3. ŞİRKETİ OLDU

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEŞLER GIDA YÜKSELEN 3. ŞİRKETİ OLDUBeşler Gıda ve Kimya A.Ş. İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 224 sıra birden yükselerek, Türkiye’nin en çok yükselme gösteren 3. şirketi oldu. Beşler Gıda ve Kimya A.Ş. 463. Sıradan 239. Sıraya yükselme başarısı elde etti.

Beşler Gıda ve Kimya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cemal ÇAKMAK, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Beşler Gıda ve Kimya A.Ş. olarak 7 yılı aşkın bir süredir gerçekleştirdiğimiz yüksek standartlardaki gıda üretimimizden ve müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin kalitesinden oldukça memnunuz. Bizim için öncelikli olan her zaman için müşteri memnuniyetidir.

Şirketimizin, TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) tarafından açıklanan Türkiye’nin İlk 1000 ihracatçısı listesinde 243. Sıradan 101. sıraya yükselmesi ve İstanbul Sanayi Odası tarafından dün açıklanan Türkiye’nin En Büyük Sanayi Kuruluşları listesinde 463. sıradan 239. sıraya çıkmış olması bizler için büyük gurur kaynağıdır. Desteği ve katkısı olan herkese, tüm paydaşlarımıza  ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEŞLER GIDA YÜKSELEN 3. ŞİRKETİ OLDU

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin