BEŞLER GRUP’A DÖRT ÖDÜL BİRDEN

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BEŞLER GRUP'A DÖRT ÖDÜL BİRDENBeşler Grup, Gaziantep Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Gaziantep’in Yıldızları” ödül töreninde dört ödüle layık görüldü. Gaziantep’in sanayi ve ihracatında önemli bir paya sahip bulunan Beşler Grup şirketleri, Türkiye’nin En Büyük 500 Firması arasında yer aldıkları ve ayrıca ar-ge ve inovasyon konularında gerçekleştirdikleri önemli projeler dolayısıyla ödüllendirildi.

Beşler Makarna Un İrmik Gıda San. Ve Tic. A.Ş. adına ödülü Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Çakmak; Beşler Gıda ve Kimya A.Ş  adına ödülü Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Çakmak alırken Beşsan Makarna Gıda San. ve Tic. A.Ş.’ye verilen 2 ödülü ise Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak ve üretim müdürü Doğan Keleş aldılar.

Yakında dönemde iki yeni dev tesisi Beşan Nişasta ve Beşyem’i faaliyete geçiren Beşler Grup’un aldığı ödüllerle ilgili olarak konuşan Beşler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çakmak, “Beşler Grup olarak, Gaziantep ve ülkemizin sanayi ve ihracatına önemli katkılar yapmaktan dolayı gururluyuz. Aldığımız ödüller kalite merkezli üretim anlayışımızın ve ar-ge faaliyetlerine verdiğimiz büyük önemin sonucudur. Bu vesileyle, GSO tarafından verilen Gaziantep’in Yıldızları ödülüne layık görülen tüm firmaları kutluyor, Gaziantep’in daha da iyi yerlere gelmesini temenni ediyorum” şekline konuştu.

BEŞLER GRUP'A DÖRT ÖDÜL BİRDEN
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BEŞLER GRUP’A DÖRT ÖDÜL BİRDEN

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin