Bir Banka çalışanı hesabına para geçirmekten tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir Bankadan 3.2 Milyon TL, 14.491.09 USD ve 3000 EURO Parayı başka hesaba aktaran Banka çalışanı ve 12 şahıs yakalandı.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir banka şubesinden, banka çalışını M.F.B isimli şahıs tarafından, 3.2 milyon TL,14.491,09 USD ve 3.000 EURO paranın bankanın başka bir müşteri hesabına aktarıldığı, ayrıca bir müşterinin banka hesabındaki paranın ise başka şahısların hesaplarına aktarıldığı tespit edildi.

M.F.B isimli şahıs soruşturma kapsamında alınan ifadesinde üzerine atılı suçlamaları kabul etti ve adli makamlarca tutuklandı.

Banka müfettişi ve şüphelinin ifadelerine istinaden 13 şüpheli şahıs tespit edilmiş, şahısların Gaziantep’ten başka illere kaçma hazırlığında olduklarının değerlendirilmesi üzerine, 24.01.2020 tarihinde yapılan eş zamanlı operasyonda 12 şüpheli şahıs  yakalanarak gözaltına alındı.

Adresinde bulunamayan bir şahsı yakalama çalışmaları devam ederken, şüphelilerin ikametgahlarında yapılan aramada: 5 şüpheli şahsın sabah 5:20 uçağı ile İstanbul iline gitmek için aldıkları uçak biletleri, aktarılan paralara ait banka dekontları ve bir miktar para ele geçirildi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bir Banka çalışanı hesabına para geçirmekten tutuklandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin