Bryan Acosta Gaziantep FK’da

featured
Bryan Acosta Gaziantep FK'da
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bryan Acosta Gaziantep FK’da

Gaziantep Futbol Kulübü, MLS ligi takımlarından Portland forması giyen orta saha oyuncusu Bryan Acosta’yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattı.

Gaziantep Futbol Kulübü, devre arası döneminin ilk transferini yaptı. Gaziantep ekibi, MLS ligi takımlarından Portland forması giyen orta saha oyuncusu Bryan Acosta’yı sezon sonuna kadar kadrosuna kattığını açıkladı.

Transfer ile ilgili Gaziantep ekibinden yapılan açıklamada, “Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak MLS Ligi takımlarından Portland forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Bryan Acosta ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Bryan Acosta, kulüp başkanımız Memik Yılmaz’ın da katıldığı imza töreniyle birlikte resmi sözleşmeye imza attı. Bryan Acosta’ya kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Haberler   Gaziantep Sağlık  Son Dakika    News   Narkoz

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Bryan Acosta Gaziantep FK’da

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin