BU FUAR, TÜRKİYE’YE 42 MİLYON EURO KATKI SAĞLADI

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BU FUAR, TÜRKİYE’YE 42 MİLYON EURO KATKI SAĞLADI19-22 Aralık 2013 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Sağlık Turizm Fuar’ında, Türkiye’nin sağlık turizmi alanındaki potansiyeli sergilendi.

Tarihi, kültürü ve eşsiz güzellikleri ile dünyanın sayılı turizm cennetlerinden biri olma özelliğinde olan Türkiye; iyi yetişmiş hekim ve sağlık çalışanı, ulaşım kolaylığı, 62 ülke ile vizesiz seyahat imkanı ve yüksek sağlık teknolojisi sayesinde sağlık turizminde öncü ülke olabilecek konumdadır.

Ülkemizin her şehrinden devlet, özel ve üniversite hastaneleri, Türkiye turizminde önemli bir yer tutan termal tesisler, spa ve kaplıcalar, göz, ağız ve diş merkezleri ile 76 sağlık kuruluşunun katılımıyla, 2.500 yerli ziyaretçi çeken Sağlık Turizmi Fuarında, 56 Ülkeden gelen 200 kişilik alım heyeti katılımcılarla buluştu.

Doktor, aracı kurum, hastane – klinik sahipleri ve hükümet yetkililerinden oluşan Alım Heyeti ile birebir (B2B) toplantılar gerçekleştiren fuar katılımcıları, tanıtımın ve iş birlikteliği başlangıçlarının en büyüğünü yaptı.

BU FUAR, TÜRKİYE’YE 42 MİLYON EURO KATKI SAĞLADIFUARIN TÜRKİYE’YE KAZANDIRDIĞI DEĞER 42 MİLYON EURO OLDU

Sağlık turizminin yurtiçinde ve yurtdışında canlı tutulmasını ve gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Sağlık Turizmi Fuarı süresince yerli hastanelerimizin yurtdışı ile yaptığı anlaşmaların değeri 42 milyon Euroyu buldu.

Ülkemizin, dünya sağlık turizmi pazarındaki bilinirliğini arttırmak, verimli iş birliktelikleri için ortam hazırlayabilmek üzere düzenlenen Sağlık Turizmi Fuarı’na; Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı destek sundular.

Avrupa’dan, ABD’den, Ortadoğu’dan ve komşu ülkelerden, çok sayıda hasta alan Türkiye’nin Sağlık Turizminde lider ülke konumuna gelmesinde katkı yaratan Sağlık Turizmi Fuarı’nın ikincisi, 23-25 Ekim 2014 tarihlerinde İFM 9-10-11. Salonlarda gerçekleştirilecektir.

BU FUAR, TÜRKİYE’YE 42 MİLYON EURO KATKI SAĞLADI

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
BU FUAR, TÜRKİYE’YE 42 MİLYON EURO KATKI SAĞLADI

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin