Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

featured
Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu, Gaziantep, Yarışma, Gaziantep, Şiir, Gaziantep, Son Dakika
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlerin sanatla olan bağını sıkı tutmak amacıyla “Sezai Karakoç Şiirleri Okuma” yarışması düzenlendi.

Sanatıyla yükselen Gaziantep anlayışından hareketle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığınca edebiyat dünyasında eserleriyle çığır açan Sezai Karakoç’un şiirlerinin seslendirildiği bir yarışma organize edildi. Karakoç’un “Umutsuzluk yok! Gün gelir, Gül de açar. Bülbül de öter.” sözlerinden esinlenerek salgının etkisinin sürdüğü zor sürece umut olması dileği ile gerçekleştirilen şiir yarışmasına il genelinde 483 kişi başvuru yaptı. Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Ön elemedeki performanslarıyla derece alan 19 öğrenci için Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi’nde final turu gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tayin ettiği jüri üyeleri, tek tek öğrencilerin canlı performanslarını dinleyerek Oğuzeli ilçesine bağlı Hayriye Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Hacer Beyza Keser’i birinciliğe layık gördü. Keser’i Şehitkamil ilçesindeki Hamiyet İbrahim Gözeri Anadolu Lisesi’nde öğrenim gören Samet Nazlıer ve Şahinbey İlçesinde bulunan Gaziantep Lisesi Proje Okulu öğrencisi Esra Töle izledi.

Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Sanatsal yarışmaların her daim destekçisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e teşekkürlerini aktaran öğrenciler, bu tür yarışmaların kendilerine öz güven aşıladığını ve kendilerini daha iyi tanımaya fırsat verdiğini ifade etti.

Yarışmanın sonunda jüri oylarıyla ilk 3’e giren öğrencilere katlanabilir bisiklet hediye edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Büyükşehir’in Düzenlediği Şiir Yarışmasının Kazananları Belli Oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin