Cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Merve Şevval Elmas’a hüzünlü veda

featured
Cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Merve Şevval Elmas'a hüzünlü veda
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Merve Şevval Elmas’a hüzünlü veda

Antalya’da kıyıya vuran 9 cesetten biri 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’a ait çıkmıştı. Son altı günde Antalya’da sekiz kişinin cansız bedeni kıyıya vurdu. Antalya’nın Serik ilçesinde kıyıya vuran cansız bedenin 4 Ocak’ta kaybolan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas’a ait olduğu belirlendi. Elmas bugün son yolculuğuna uğurlanırken acılı ailesi göz yaşlarına boğuldu.

Merve’nin şüpheli ölümü araştırılıyor.

İstanbul’da yaşayan Osman Elmas, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Gastronomi Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi kızı Merve Şevval Elmas’a 4 Ocak’tan beri ulaşamayınca kayıp başvurusunda bulunmuştu.

18 yaşındaki Merve’ye son görevini yerine getiren acılı ailesi ayakta durmakta güçlük çekti.

Polis ekipleri şimdi kıyıya vuran cesetlerin gizemini ve Merve’nin ölümün ardındaki gerçeği arıyor.

Amca  Elmas, Merve’nin gribal enfeksiyon geçirdiğini ve halsiz düştüğünü söyleyerek olayın cinayet olduğundan şüphelenmediklerini anlattı. “Hastan olmuş ve babasına da toparlandığını söylemiş. O arada da sınavları sıkıştırıyor. Sınavda düşük not almayı da kabullenmeyen bir kızdı, ortaokul sonuna kadar hep okul birincisiydi. Ders çalışırken stres yaptı, çalışacak yer bulamıyorum diyordu. Bulamaması, özel oda, yalnızlık sakinlik isteğiydi. Annesi bu durumu sormuş iki üç gün önce, çalışacak yer bulabildin mi diye, ‘Evet toprağın altı, yaşamak zor, Allah’ım yaşamak ne kadar zor’ tarzında laflar etmiş. Biz cinayetten hiç şüphelenmiyoruz” dedi.

ALİ YERLİKAYA KIYIYA VURAN CESETLERLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Antalya ve Muğla Sahillerine vuran Cansız Bedenlerle İlgili Açıklama:
Son 6 günde Antalya kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız beden vurdu.

Antalya’da kıyıya vuran cansız bedenlerden birinin, bir süre önce kaybolan M.Ş.E’ye ait olduğu değerlendirilmektedir. Kesin sonuç adli tıp incelemesi sonrası ortaya çıkacaktır.

Antalya’da kıyıya vuran diğer cansız bedenlerin kıyafetlerinin üretim yerinin Suriye olduğu tespit edildi. Geçtiğimiz ay Lübnan ile Suriye arasındaki sahil bölgesinden yaklaşık 90 kişiyi taşıyan bir teknenin Kıbrıs’a doğru hareket ettiği, saatler sonra tekneyle bağlantının kesildiği ve müteakiben teknenin kaybolduğu belirlenmiştir.

Meteorolojik veriler ise son bir haftadır hâkim rüzgârın Güney’den estiği; dalgaların Güney Doğu yönünden geldiğini göstermektedir. Bahse konu cansız bedenlerin akıntı, rüzgâr ve dalga sebebiyle Antalya kıyı hatlarına sürüklenebileceği ihtimali değerlendirilmektedir.

Muğla’da kıyıya vuran cansız bedenin ise 6 Ocak 2024 tarihinde Kurtoğlu Burnu 13 mil güneyinde kaybolan 3 düzensiz göçmenden biri olabileceği değerlendirilmiştir.

Sahile vuran cansız bedenlerle ilgili kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. Kolluk birimlerimiz Cumhuriyet Savcılıklarımızla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cansız bedeni kıyıya vurmuştu! Merve Şevval Elmas’a hüzünlü veda

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin