Cengiz Şimşek, terör örgütünün saldırılarını lanetledi

featured
Cengiz Şimşek, terör örgütünün saldırılarını lanetledi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cengiz Şimşek, terör örgütünün saldırılarını lanetledi

GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek PKK terör örgütünün saldırıları kınayarak “Terör ve şiddet hiçbir zaman hedefine ulaşamayacaktır” dedi.

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimizin kanı yerde kalmayacaktır diyerek terörü lanetleyen Şimşek: ” Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü kutlayacağımız şu günlerde Kuzey Irak’tan gelen acı haber hepimizin yüreğini yaktı, Türk Milletini yasa boğdu. Hainler unutmasın ki terör eylemleri hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Asil  Türk Milleti bir avuç çapulcuya pabuç bırakmayacaktır” ifadeleriyle üzüntünü dile getirdi.

GAOSB Başkanı Cengiz Şimşek, “Yatağımızda rahat uyuyabiliyorsak, ülkemizin güvenliğini sağlayan Türkiye’nin her bir köşesinde görev yapan TSK’nin kahraman evlatlarının sayesindedir. Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK tarafından iki gündür gerçekleştirilen hain terör saldırıları neticesinde 12 vatan evladımızı kaybetmiş bulunmaktayız. Milletimizin başı sağ olsun. Bu menfur saldırılarda şehit düşen kahraman askerlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifa diliyorum ” dedi.

Gaziantep Haberler Gaziantep Sağlık Son Dakika News Narkoz haber

0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Cengiz Şimşek, terör örgütünün saldırılarını lanetledi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin