ÇEVİK BULGUR, 35 yıllık tecrübesiyle büyümeye devam ediyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçmişten gelen 35 yıllık tecrübesi ve kaliteli ürün anlayışı ile hizmet veren Çevik Bulgur Gıda San. Tic. Ltd. Şti, 21 Şubat 2016 tarihinde Gaziantep Divan Otelde tanıtım ve kültürel etkinlik programı düzenleyecek.
Çevik Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çevik, 1980 yılında H.Mehmet Çevik tarafından küçük bir bulgur üretim tesisi olarak Gaziantep’te kurulan Çevik Bulgur’ un kaliteli ürün anlayışıyla müşterilerine hizmet vermenin yanında kültürel etkinlikler düzenlemeye de devam ettiğini belirtti. 21 Şubat 2016 günü Gaziantep Divan Otel’de düzenlenecek olan tanıtım ve ödül töreninde katılımcıları çeşitli sürprizler bekliyor. Etkinlik kapsamında Çeled Uşaklar Tiyatro grubu da sahne alacak.
Küçük bir bulgur üretim tesisi olarak Gaziantep’te kurulan Çevik Bulgur, 1999 yılından itibaren yeni tesislerine taşındı. Geçmişten gelen 35 yıllık tecrübesi ile kaliteli ürün, güven ve hijyenik üretime verdiği önemle dikkat çekti.
ÇEVİK BULGUR BAKLİYAT SEKTÖRÜNDE
Gelişen teknolojiyi takip ederek, kalitesini yükseltip ve ürün çeşitliliğini artırarak yıllık 300 ton kapasite ile başlayan Çevik Bulgur Gıda San. Tic. Ltd. Şti, bugün 10.000m² açık ve 5000m² kapalı alanda yıllık 25000 ton bulgur üretimi yapıyor. Dünyanın değişik ülkelerine, ihracat yapan Çevik Bulgur, 2010 yılından itibaren bakliyat sektörüne girerek, paketleme tesisi ile birçok büyük marketlerin raflarında yer alarak tüketiciye ulaşmaya başladı. 2014 yılından itibaren de bakliyat ve baharat ürünlerinin ithalatını yapıp, transit ticaret ve iç pazara dönük hizmet vermeye başladı.

MARKALAŞMANIN YANINDA KÜLTÜREL ETKİNLİKLERE DE ÖNEM VERİYORUZ
Çevik Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çevik, hedeflerinin; tecrübeli, teknik ve deneyimli çalışanların gücüyle, kaliteli hammaddelerden (% 100 durum buğdayı) ve tamamen hijyenik koşullarda, en ileri teknolojik paslanmaz krom makinalar kullanarak üretime devam etmek olduğun söyledi. Çevik; “son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile kurumsallığa önem veriyoruz. Markalaşmaya yaptığımız yatırımlar ile Türkiye’de bakliyat pazarında önemli bir pay almayı hedeflemekteyiz. Bunun yanında kültürel faaliyetlere de önem veriyoruz. Gaziantep Divan Otel’de düzenleyeceğimiz kültürel etkinliğimize katılımcıları bekliyoruz” dedi.

cevik-bulgur

ÇEVİK BULGUR, 35 yıllık tecrübesiyle büyümeye devam ediyor
0
mutlu
Mutlu
0
kahkaha
Kahkaha
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
susuyorum
Susuyorum
0
_zg_n
Üzgün
0
a_l_yorum
Ağlıyorum
0
sinirli
Sinirli
0
alk_
Alkış
0
be_enmedim
Beğenmedim
ÇEVİK BULGUR, 35 yıllık tecrübesiyle büyümeye devam ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Mahmood Coffee
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Gaziantep Haber, Gaziantep Son Dakika, Gaziantep Sağlık Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin